U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Punt Argon teg...

Punt Argon tegen Zwaluwen brengt geen lente

Foto van Foto van
Ondanks dat Argon een punt meenam uit Vlaardingen is het nu definitief. Na al maanden met één been in de eerste klasse te hebben gestaan is het nu werkelijkheid: Volgend seizoen speelt Argon in de eerste klas.
Tegen Zwaluwen is het niet gelukt de degradatie nog een paar weken uit te stellen, na een eerste helft waarin de thuisclub de bovenliggende partij was, speelde Argon na rust een goede wedstrijd. Na een 2-1 stand halverwege trok Argon in de tweede helft de stand weer recht. Maar tot winst kwam Argon niet. Arbiter Henshuijs vestigde de aandacht op zich en deelde maar liefs vijf gele kaarten uit en twee rode, maar wie nu denkt dat het een ruwe wedstrijd was komt bedrogen uit.

Op voorsprong
Het eerste plaagstootje in deze wedstrijd kwam op naam van Argon, de poging kwam van de voet van Imar Kort maar het lage schot werd een prooi voor doelman Marvin van Tienen. Daarna was het de beurt aan Zwaluwen dat een paar maal gevaarlijk werd, Scholman zijn kopbal werd door Antonioli gestopt en dat lot onderging ook de pogingen van De Nijs. Na ruim een kwartier kwam Argon op voorsprong, een actie van Ian Refos op links waarbij hij op snelheid paste naar Gerard Aafjes die de bal laag en hard inschoot 0-1. Bijna in dezelfde minuut werd Argon weer gevaarlijk, een voorzet van Chris Daal (debutant) van rechts kwam voor het chocoladebeen van Stefan Tichelaar met als gevolg dat de bal hoog over het doel ging. Echter de voorsprong van Argon duurde slechts vier minuten, een voorzet van Wever werd door de vrijstaande Van Mullem ingekopt 1-1. Vervolgens liet de scheidsrechter weer van zich spreken, een gemakkelijk gegeven strafschop werd door Krznaric dankbaar verzilverd 2-1.

Beter spelend
Na de thee speelde Argon duidelijk sneller en alerter en dat resulteerde bij vlagen in leuke combinaties en ook meer mogelijkheden, wel moest Argondoelman Romero Antonioli een paar maal reddend optreden. Toen Van Mullem alleen op Antonioli afliep haalde hij de bal van de schoen en moest hij na een vrije trap ook knap gestrekt. Maar tien minuten na rust kreeg Argon dan toch zijn aansluitingstreffer, Mark van der Weijden op links doorgebroken schoof de bal keurig binnen 2-2. Argon ging nog even door maar had geen geluk, een schot van Stefan Tichelaar werd door een speler van de doellijn gehaald en een voorzet van Chris Daal werd net niet benut. In die fase kreeg een speler van Argon rood van de scheidsrechter en enige minuten later mocht ook een speler van Zwaluwen de kleedkamer opzoeken. Met Dylan Bergkamp voor Tichelaar ging Argon de slotfase in. Van der Weijden mikte te hoog en Refos zag keeper Van tienen ingrijpen. Aan de andere kant moest Antonioli ingrijpen. Een verdiend gelijkspel.

Over twee weken speelt Argon weer en gaat het op bezoek bij Rijsoord in Ridderkerk.
Piton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.Labre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkZiekenhuis+AmstellandHandling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.

ACTIEBLOK

BSO