U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Terecht eerste...

Terecht eerste verlies voor Argon JO11-1

Door de vakantie was het al weer even geleden dat we in de spreekwoordelijke groene wei stonden. Nog net niet compleet, Alec is bijna terug, waren we gastheer voor Hooglanderveen.

Het begin was vooral aftasten met weinig kansen voor de beide doelen. Een vrije trap van Jayden kwam bijna bij Jesper en achterin moesten Mees en Mika handelend optreden. Na een klein kwartier was daar de eerste redding van Manolis. Het was best wel wat rommelig en het was dan ook niet verwonderlijk dat er een goal uit een standaard situatie viel. Het was een corner van onze gasten die prima werd binnengekopt. Cas had daarna nog een aardige slalom in huis en Sebas had met een schotje geen succes. Er gebeurde dus niet heel veel voor de doelen maar in de laatste fase voor rust stonden we wel opeens 0-3 achter. Eerst werd een vrije trap binnengeschoten en kort daarna krulden zij een bal prachtig in de kruising. Na een schot van Mika schoot Maxime nog op de paal. Met 0-3 gingen we echter de rust in.

In eerste instantie veranderde in de 2e helft niet zo veel. Hooglanderveen begon weer wat sterker met een knal op de lat en een goede redding die Manolis moest verrichten. Daarna werden we, zonder echt goed te spelen, wel wat sterker. Maxime was dichtbij na een vrije trap van Sam. Een driehoekje tussen Maxime, Cas en Mika leverde een schot net naast het doel op. Jesper tikte net over na een prima pass van Maxime. Floris onderbrak achterin nog een prima aanval. Koen deed dat ook en stoomde goed op en verdiende een vrije trap. Die werd door Jayden goed op doel geschoten maar hun keeper redde.

Al met al hadden we misschien wel een doelpuntje verdiend, maar dat de drie punten (ons eerste verlies na de winter) naar Hooglanderveen gingen was terecht. Komende week twee midweekse inhaalduels, hopelijk kunnen we dan weer wat punten bijschrijven.

ACTIEBLOK

BSO