U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Verrassend leu...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Verrassend leuke wedstrijd bij SV Dios voor Argon JO11-4!

Foto van Foto van Foto van
Vandaag moest Argon op bezoek bij SV Dios in Nieuw-Vennep. Omdat Quinten, Cayden en Thijmen er niet waren, deed Roan van Argon JO11-3 een wedstrijd met ons mee. Gelukkig maar, want Argon moest de wedstrijd vandaag spelen zonder wissels. Maar na de vakantie zou dat geen probleem moeten zijn ;-)!

Tijdens de warming up zagen we de jongens toch wat vreemd opkijken toen de tegenstanders het veld opkwamen. Anders gezegd: tegenstandSters. SV Dios was een meiden team! Die hadden we nog niet gehad dit seizoen, dus een leuke uitdaging! 

De wedstrijd was nog geen minuut bezig toen Luc meteen binnenschoot na een goede pass van Roan van rechts. Een snelle openingstreffer! Daarna werd al wel snel duidelijk dat de meiden niet bang waren en was goed te zien hoe fanatiek zij aan de wedstrijd begonnen. Het spel ging over en weer, maar toen Argon aan de aanval begon en Milan de bang kreeg, schoot hij van afstand de bal binnen! Nou ja, er was bijna doellijntechnologie nodig, omdat hij via de binnenkant paal weer naar buiten stuiterde, maar de scheidsrechter had het goed gezien. Deze zat gewoon: 2-0! 
Na de 2-0 kwam er meer druk op de verdediging en het doel van Marijn. Marijn moest een mooie redding doen op een hard schot van SV Dios. Na een paar doelpogingen van SV Dios, kwam de bal weer bij Argon door goed over te spelen. Een beetje rommelig werd de bal het doel ingewerkt, maar hee, ook die tellen mee! 3-0 door Milan. Het tempo bleef in de wedstrijd zitten dus zonder wissels moest Argon echt even doorzetten. "Bijna rust!" hoorden we Roy al een paar keer roepen, dat zegt toch aardig wat over de snelheid in de wedstrijd. De 4-0 was een mooie voorbeeld van een goed uitgespeelde goal. Nadat Joey de bal mooi breed naar Tijn speelde die aan de rechterkant doorliep en hem snel doorpasste naar Roan, schoot hij hem weer door naar Milan en werd er de 4-0 gescoord (*de verslaggever was ervan  overtuigd dat Milan scoorde, maar op de terugweg naar huis werd deze gecorrigeerd door 2 Argonauten: het was Roan na een kaatsbal met Milan*).Maar zoals gezegd, goed en mooi teamwerk! Per kreeg nog een grote kans, maar zag dat zijn schot nog nèt over het doel door de keepster werd getikt. Uit de corner die toen volgde werd er toen wel meteen gescoord: 5-0 door Luc: Rust...

Na de rust werd de wedstrijd toch weer spannender dan de 1e helft. Dat resulteerde direct door een doelpunt van SV Dios: 5-1 binnen 5 minuten. SV Dios gaf zich niet zomaar gewonnen, en weer kwam er meer druk op het doel van Marijn. Er kwamen niet veel grote kansen meer, je zag dat beide teams toch wat moe begonnen te worden. Het laatste doelpunt dat nog gemaakt werd, was de 6-1 door Milan na weer een goede voorzet van Roan vanaf rechts. Een mooie hattrick voor Milan dus deze wedstrijd, top! 

Al met al een leuke wedstrijd waarin Argon echt aan het werk moest om niet overlopen  te worden. We hebben goede inzet gezien van alle spelers en zeker mooi overspel in sommige delen van de 1e en 2 helft: zo kennen we jullie weer!

Nog 2 wedstrijden te gaan tot de zomerstop: wij (de supporters) hebben er vertrouwen in dat we nog 2 mooie wedstrijden te zien krijgen!
Van+ZuylenJumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedHandling+Company+MijdrechtStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\