U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Gemakkelijke z...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Gemakkelijke zege Argon op Rijsoord

Foto van Foto van
Het was in Ridderkerk duidelijk een strijd tussen twee laag geplaatste teams, Rijsoord probeert nog de nacompetitie te ontlopen en Argon kan de laatste drie wedstijd vrijuit voetballen. Na een 0-0 ruststand liep Argon daarna uit naar een 0-2 voorsprong en dat werd ook de einduitslag. Het had er zeker meer moeten zijn maar de zuiverheid ontbrak in de afwerking. Het was tevens een verdienstelijk debuut van twee jeugdspelers die na eerst tegen NEC gespeeld te hebben in de tweede helft mochten invallen: Raoul van Wijk en Rachad Madi.

Kansen
Beide ploegen waren duidelijk op doelpunten uit en de mogelijkheden waren er zeker. De eerste kans was voor Rijsoord maar het harde schot van Promes werd een prooi voor Romero Antonioli. Daarna een sterke fase van Argon, een voorzet van Mark van der Weijden werd door Patrick Lokken ingeschoten maar keeper Bekkers werkte de bal weg en in de rebound schoot Ian Refos naast. Even later kon Argon de score dan toch openen, Patrick Lokken op avontuur werd weggeduwd waarna de scheidsrechter een strafschop aan Argon toekende. Lokken nam zelfs achter de bal plaats maar passeerde doelman Bekkers niet. Daarna zagen we weer pogingen van de thuisploeg maar een kopbal van Groeneveldt ging naast na een hoekschop en datzelfde lot onderging een poging van De Groot. Daarna weer pogingen van Argon, op aangeven van Matthijs Coenradi schoot Lokken over, vervolgens liet Ian Refos op weg naar het doel de bal afpakken en een schot van Maikel van de Water pakte de Rijsoord doelman.

Twee doelpunten
Na de thee vielen dan toch de doelpunten, eerst ging een poging van Dylan Bergkamp nog naast maar daarna bracht een lange trap van Antonioli uitkomst, Patrick Lokken legde de bal terug en Mark van der Weijden schoot laag in, 0-1. Daarna ging Argon nog even door maar Dylan Bergkamp en ook Van der Weijden stuiten op de keeper. Aan de andere kant zagen we De Groot keeper Antonioli testen. Met nog een half uur kwamen er twee wissels bij Argon, Rachad Madi en Raoul van Wijk kwamen in het veld voor Bergkamp en Coenradi. Nadat Rahli voor Rijsoord in kansrijke positie over schoot werd een goede actie op rechts van Bas Boelhouwer beloond, hij zette voor op Mark van der Weijden die daarna voor zijn en Argon’s tweede treffer zorgde 0-2. Daarna probeerde Argon meer doelpunten te forceren maar een schot van Lokken werd geblokt en Refos schot hoog over.

Een verdiende overwinning voor Argon dat zaterdag thuis speelt SteDeCo uit Hoornaar.
Stichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessLabre+AdvocatenVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmJumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\