U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-1 t...

Argon JO11-1 ten onder aan vreemde machten

Een goede start van onze kant. Na een actie van Sam kregen we al snel een corner, die Sebas ging nemen. Alec kwam goed voor de keeper en kopte de 0-1 tegen de touwen. En niet veel later scoorden we alweer. Koen blokte een speler waardoor Mika een goede diepe bal van achteruit kon geven. Jesper snelde langs zijn man, kreeg onderweg nog wel een beste schop te verwerken, maar zette door en scoorde beheerst in het hoekkie. Daarna werd Elinkwijk wat dreigender. Mees kon met zijn snelheid een corner regelen i.p.v. een tegengoal en ook Manolis moest voor het eerst aan de bak. De tegengoal viel toch. Ongelukkig, want het schot werd van richting veranderd. Maar een tel later stond de marge weer op twee. Maxime zette sterk door op het middenveld en gaf Alec een niet te missen kans. Dat was die ook niet, want de bal plofte keurig in de bovenhoek. Achterin was ik blij dat Floris zijn teennagels niet had geknipt want anders het zeker een tegengoal geworden. Een paar minuten voor rust werd het 1-4 na een assist van Cas en een prima goal van Alec. Sebas haalde eerst nog wel een bal van onze doellijn maar voor rust werd het toch nog 2-4.

Na de rust werd het al snel duidelijk dat we vandaag niet gingen winnen. Normaal hou ik er niet van een scheidsrechter te bekritiseren, het is tenslotte ook maar een vrijwilliger, maar laten we het maar op houden dat het begrip thuisfluiter een nieuwe dimensie kreeg. Eerst kregen we “zomaar” een penalty tegen, die dan nog wel werd gemist, maar daarna kregen we de ene na de andere (vreemde) vrije trap tegen en bijna helemaal niks meer mee. Uit een van die vrije trappen werd een goal gemaakt en de gelijkmaker kwam na een mooie volley uit een corner. We kwamen nog sporadisch aan hun kant (Jayden had nog wel een mooi schot) en uiteindelijk liepen ze uit naar 7-4 voordat Jesper, na prima voorbereidend werk van Cas, de 7-5 eindstand op het bord zette. Je zag de boosheid en het verdriet in de ogen van de boys over zoveel onrecht. Maar over hun eigen prestatie hoeven ze echt niet boos of verdrietig te zijn, die was prima!