U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon buigt di...

Argon buigt diep voor SteDoCo

Argon is er niet in geslaagd om het de gasten uit Hoornaar lastig te maken. SteDoCo is nog op jacht voor de nacompetitie en kan zo een poging doen om de degradatie uit de Derde Divisie weer goed te maken. Argon begon sterk gehavend aan de wedstrijd en moest beroep doen op spelers uit het tweede en jeugdspelers.

Argon was in deze wedstrijd duidelijk een maatje te klein, na een klein half uur was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld en stonden de gasten met 0-3 voor. Het eerste doelpunt kwam tot stand middels een vrije trap van Jongeneel en de andere twee middels een aanval vanaf de flanken die voor doel werden gegeven en de eerste door Boers en drie minuten later door Buist werden ingekopt. Na een half uur werd Dylan Bergkamp vervangen door Christiaan Winkel en even daarna profiteerde Lokken van een verkeerde pass van de gasten, hij nam de bal mee plaatste op Mark van der Weijden die vervolgens voor de 1-3 tekende. Maar een minuut later was het al weer 1-4, een identieke aanval als de vorige twee, een voorzet die werd ingekopt door Boers.

Na de thee bleven Chris Daal en Abdelhamid Rida in de kleedkamer achter, routinier Lesley Groenen en debutant jeugdspeler Jordy Zwaneveld mochten proberen de score een beter aanzien te geven. SteDoCo probeerde wel weer de score uit te breiden maar de zuiverheid in de afwerking ontbrak, Boers stuitte op Antonioli en Pollemans schoot over de kruising en een schot van Smith kwam ook in handen van doelman Antonioli. Maar uitblinker Hakan Tokul werd over links niet aangepakt en scoorde de met nog een half uur op de klok de 1-5. Dit werd tevens de eindstand omdat SteDoCo wel aandrong maar menigmaal Argondoelman Romero Antonioli in de weg zag staan. Bij Argon liepen pogingen van Lokken, Groenen en Van der Weijden op niets uit.

Zaterdag speelt Argon de laatste wedstrijd van dit seizoen, het gaat op bezoek bij FC ’s-Gravenzande.
Flynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+MijdrechtStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyZiekenhuis+Amstellandvan+der+HelmJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenLabre+AdvocatenABN+AMRO+Bank+N.V.