U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Mooie overwinn...

Mooie overwinning tot besluit

Onder zomerse omstandigheden stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander TOV leek op voorhand wel ongeveer van een vergelijkbaar niveau. Ideale omstandigheden voor nog een mooi potje voetbal.

Beide ploegen hadden er zin in en vanaf de aftrap ging het spel mooi op en naar. Al vroeg in de wedstrijd wist Arnout na een snelle counter de keeper van TOV te omspelen en de 1-0 te scoren. TOV liet zich niet van de wijs brengen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Dat leverde een leuke wedstrijd op want Argon was niet van plan TOV gelijk te laten komen. De Argon verdediging speelde zich steeds beter in de wedstrijd. Wesley en Ricardo als het hele seizoen op de flanken, Abdoel als vrije man, Daan in de weer waar dat nodig was en de onvermoeibare Mike die de nodige rust bracht en overzicht behield. TOV had een licht veldoverwicht, maar liep zich keer op keer stuk op de verdediging. Ondertussen bleven Casper en Tycho diepte zoeken en gaten trekken. Met die ruimte en een goede pass van achteruit wist Arnout wel raad en hij benutte een tweede counter.
TOV was het nu even helemaal kwijt. Onze jongens wisten op het middenveld het initiatief te nemen. Milan, Milan en Sonny zaten kort op hun tegenstander en wonnen zo duels. Dat gaf ruimte voor mooie combinaties en kansen. Ismail wist een scrimmage na een corner tot doelpunt te promoveren. Vlak voor rust wist Matthijs met een sublieme pass Pablo vrij te spelen die niet nadacht maar uithaalde en een geweldige 4-0 liet aantekenen.

Na rust was direct duidelijk dat TOV nog wel mogelijkheden zag er weer een wedstrijd van te maken. De mannen uit Baarn begonnen meer en meer aan te dringen. Het overwicht van Argon was weg en het was hopen en wachten op een mooie uitbraak. Die kwamen er maar sporadisch. Keeper en aanvoerder Danny wist zich nu regelmatig te onderscheiden met een aantal uitstekende reddingen. Hij hield het team zo goed op de been. Na de drinkpauze halverwege de tweede helft leken de krachten bij Argon op tegen de fysiek net wat oudere jongens. Binnen 3 minuten kwam TOV terug naar 4-1 en 4-2. Argon wankelde, maar onze jongens rechtten de rug. Er werd geknokt en ook met wat geluk bleef de stand op 4-2 steken. Een mooie teamprestatie als afsluiting van het seizoen!
Handling+Company+MijdrechtPiton+Consultancyvan+der+HelmFlynth+adviseurs+en+accountantsVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Reurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenZiekenhuis+AmstellandVerkaik+Holding+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.