U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon MO13-1 s...

Argon MO13-1 stunt in competitie

De Argonauten hebben afgelopen donderdag en zaterdag voor een ware stunt gezorgd in de competitie tegen nr. 1 en 3. Argon, nummer 8 op de ranglijst, kreeg donderdag Ouderkerk MO13-1 op bezoek die koploper is en het kampioenschap al veilig wou stellen. Helaas voor Ouderkerk, de champagne kon terug in de koeling. Argon was voetbaltechnisch de mindere, maar qua inzet, doorzettingsvermogen en goed keeperswerk de overheersende partij. Alle meiden bleven druk zetten en doordat Ouderkerk goed overspeelde moesten ze heel veel lopen. Aangemoedigd door alle supporters werd het een zeer spannende wedstrijd die 2-2 eindigde.

Zaterdag ging Argon op bezoek bij VVIJ, de nummer 3 van de competitie. Maar helaas voor hun, dit keer was Argon niet alleen met inzet beter, voetballend had VVIJ het nakijken. Al snel stonden de Argonauten 0-3 voor door goed samenspel. Het lukte VVIJ na rust om 2 keer te scoren, Argon werd wat makkelijk, ondanks dat het 2de doelpunt van VVIJ overduidelijk buitenspel was. Eindstand 2-3. Met opgeheven hoofd kon Argon IJsselstein verlaten, 3 winstpunten namen de Argonauten mee naar Mijdrecht, het was een goede afsluiting van een plezierig seizoen.

De MO13 zoekt nog versterking voor komend seizoen. Meld je snel aan als het jou ook leuk lijkt om te voetballen bij dit gezellige meidenteam!

van+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Van+ZuylenReurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.