U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Onderuit in la...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Onderuit in laatste wedstrijd

Foto van
De laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Zonder Mees, gingen we thuis de strijd aan met De Meern. In de stand staan ze onder ons, maar qua spel was dat zeker niet te merken. In het begin waren de verdedigende acties voornamelijk van onze kant. Eerst Koen, die er een corner van maakte, toen Sebas, met twee geblokte schoten en uiteindelijk Manolis die gestrekt naar de hoek moest om een goal te voorkomen. Volledig tegen de verhouding kwamen wij echter op voorsprong. Een hele diepe bal van Mika werd door Alec op zichzelf doorgekopt, en hij rondde daarna beheerst af. Vervolgens een prachtige aanval via Jayden, Sebas en Jesper waarbij Alec net niet kon scoren. Dat deed Jesper op aangeven van Maxime ook niet. Dat de gelijkmaker viel was logisch gezien het goede spel van de gasten. Het was een mooie vrije trap in de kruising, onhoudbaar voor Manolis. Een combinatie tussen Koen en Sam leverde een schot van Alec op dat net over ging. En Jesper schoot op de keeper na een mooie pass van Cas. In de verdediging speelde Koen net tekort terug waardoor hun spits de 1-2 kon binnen tikken. Na sterk werk van Floris kreeg Jesper de kans op de gelijkmaker, maar een tel later was het in de counter 1-3. Een vrije trap van Cas kwam op de paal en ook Sebas was nog kansrijk, maar bij rust was het 1-4. Wat mij betreft lagen de spelverhoudingen wat dichter bij elkaar dan de drie goals verschil. 

Na rust vol goede moed begonnen, met ook wel wat kansen (Floris over en Mika naast) maar na een kwartier was het al 1-7 en het duel gespeeld. Jesper maakte nog 2-7 (voorwerk van  Sam en Sebas) en na een goede interceptie van Koen kon Jayden, via een 1-2-tje met Alec, de 3-7 scoren. Er waren nog wat kansen aan beide zijden en in de slotseconden werd het nog 3-8. Uiteindelijk een terecht verlies en het geeft maar aan dat je tegen elke ploeg in deze poule scherp moet zijn. Uiteindelijk eindigen we als zevende in hoofdklasse 2. Met 4 overwinningen, 3 gelijke spelen en 4 verliespartijen komen we op 15 punten uit 11 duels. En dat is na het kampioenschap voor de winter in de hoofdklasse 4 een prima prestatie van onze mannen. Straks nog een toernooi en dan zit dit mooie seizoen er weer op.
Handling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\