U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Geslaagd Hans ...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Geslaagd Hans van Dijk Mixtoernooi

Foto van
Op zaterdag 9 juni werd in de Eendracht de 3e editie van het Hans van Dijk Mixtoernooi gehouden. De opkomst voor dit Basketball toernooi was dit jaar groter dan ooit en een zeer groot aantal leden, oud-leden en recreanten speelden met elkaar in een gemixte samenstelling. De nadruk lag deze middag echt op gezelligheid en lekker samen spelen want de teams waren samengesteld uit een mengeling van jongeren en ouderen maar ook een mix tussen mannen en vrouwen.

Vooral oud-leden vonden het leuk om hun favoriete spelletje weer eens te spelen en een ontmoeting te hebben met andere oud-leden en nog spelende leden. Maar ook de nog spelende leden genieten van dit afsluitende toernooi aan het einde van de competitie waarbij we eventuele kampioenen kunnen huldigen. Dames 1 werd het afgelopen jaar kampioen in hun klasse en kregen daarom een welverdiend applaus. De sfeer was enorm sportief en gemoedelijk.

Halverwege het Event werd de tijd genomen voor de jaarlijkse shoot-out en de winnaar was Bob Sneider. Voor het eerst won dit jaar een jeugdspeler van een wat ouder lid en dat maakte deze overwinning extra bijzonder. Het winnende team bestond dit jaar uit Adne Limburg, Luc Voorend, Jola Machalska, Freek Bohm, Cor Buur, Thijn Zomer, Marten de Jonge, Koen de Koning en Nino van der Heiden. Aan het einde van het toernooi werden zij dan ook gehuldigd en ontvingen zij het inmiddels bekende Argon handdoekenpakket. 
 
Elk jaar wordt een jury gekozen die een aantal spelers in het zonnetje zet omdat ze tijdens het toernooi op een bijzondere wijze zijn opgevallen. De titel van Beste Verdediger ging dit jaar naar Cor Buur, de titel van Beste Teamspeler werd overhandigd aan Marjolein Lambregts en Koen de Koning mocht zich Beste Dribbelaar noemen. Thijn Zomer kreeg de beker voor Meest Talentvolle Speler. Henny Voorend werd bedankt voor het fluiten van dit toernooi maar ook voor het fluiten van bijna alle (senioren)wedstrijden gedurende de competitie.  

Tijdens het toernooi waren ook de tribune banken overvol en was er veel publiek aanwezig om te genieten van deze bijzondere sfeer. Na afloop bleven ruim 80 personen eten om het toernooi met z'n allen op leuke wijze af te sluiten.  

Argon Basketball gaat volgend seizoen competitie spelen met een U12 team, een U16 team, een U18 team en een Heren1 en Dames1 team. Met 3 jeugdteams en 2 seniorenteams hebben we het krimpend aantal van de afgelopen jaren weten stop te zetten en kunnen we weer werken aan de toekomst. De 4e editie van het Hans van Dijk Mixtoernooi staat gepland op 25 mei 2019 en de sfeer van afgelopen zaterdag was zo goed dat de eerste aanmeldingen voor dit toernooi alweer binnen zijn. Kortom: Argon Basketball sloot met deze 3e editie van het Hans van Dijk Mixtoernooi het seizoen op waardige wijze af.
Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Van+Zuylenvan+der+HelmPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\