U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Toernooi Legme...

Toernooi Legmeervogels

Vroege Vaderdag! Om half negen stonden we gereed om naar Legmeervogels te vertrekken voor een TOP Onder 11 toernooi. Jayden kon er niet bij zijn, maar verder waren we compleet.

Na de opkomst op het hoofdveld onder opzwepende muziek en met de grote Argon-vlag waren we er klaar voor. Alleen er ontbrak iets…….Onze tegenstander Geel-Wit had blijkbaar geen zin meer en was niet op komen dagen. Dat is balen, nu moesten we pas om 10:50 uur voor het echie. Tegen de gastvereniging was het een leuk duel, waar wij ietsje sterker waren. Maxime bracht ons al snel op voorsprong vanuit een scrimmage. Alec had een prima pass op Sam, die op de paal schoot. Alec had daarna een prachtige actie in huis. Vanuit een omhaal raakte hij de binnenkant van de paal, maar de bal sprong terug het veld in. Maar de verdiende 2-0 kwam er alsnog. Via Mika en Cas kwam de bal bij Jesper die koeltjes afrondde. Vlak voor tijd werd het nog 2-1, maar de eerste 3 punten waren binnen. Het laatste duel voor lunch, tegen Hoogland, ging om de groepswinst. Als snel werd duidelijk dat die voor ons werd. Na een diepe bal van Sebas kon Alec met een mooie boogbal afronden. En na een prachtige pass van Floris, over de as van het veld, kon Mika in 1x de bal binnen tikken. Even later maakte Mika uit een lastige hoek de 3-0. Vanuit een counter werd het 3-1 maar Alec maakte in de slotfase de 4-1. De overtreding was op Mika, maar we kregen prima voordeel waardoor Sebas na een mooie slalom Alec in stelling kon brengen.

We zaten dus sowieso bij de top 8 en het schema ging na de lunch volgend het knock-out schema verder. Eerst tegen Koninklijk HFC. We kwamen al snel achter en ondanks de vele kansen (Koen kwam een paar keer goed op langs de zijkant) lukte het ons maar niet om de gelijkmaker te scoren. Vervolgens tegen de voetbalacademie van Pure Soccer. Ook hier kwamen we snel achter, maar Alec kon na een schitterende voorzet van Mika de gelijkmaker goed binnenkoppen. Niet veel later kwam Manolis goed uit zijn goal, anders had het zeker een tegengoal opgeleverd. Helaas kregen we opnieuw een tegengoal en werd het een lastig verhaal. Vlak voor tijd werd net nog 1-3 en 1-4 ook.
We gingen dus om de 7e en 8e plaats spelen. Weer tegen Hoogland, die we eerder in de groep tegen kwamen. Het was nu spannender. Na 1-2-tje tussen Sam en Mika kon die laatste net niet scoren. Bij ons haalde Maxime een bal van de doellijn, moest Manolis een goede redding verrichten en moest Mees handelend optreden. We kwamen steeds meer onder druk te staan, maar toen was daar Maxime. Hij veroverde zelf de bal en met een streep van 15 meter zette hij de 1-0 op het scorebord. Zijn juich-actie was ook prachtig. We hadden het moeilijk maar de winst werd zwaar bevochten binnengesleept.

En daarmee werden we dus 7e in een sterk bezet toernooi. En kwam daarmee een einde aan een prima seizoen. Volgende week gaan we het seizoen met elkaar afsluiten en gaan we de zomerstop in.

Iedereen alvast een fijne vakantie!
Labre+AdvocatenPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsFlynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenABN+AMRO+Bank+N.V.