U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Verlies in toe...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Verlies in toernooiwedstrijd

Foto van
De eerste ronde van het toernooi bij Sportlust ’46 bracht ons tegenover de gastheren. Het eerste half uur ging het behoorlijk gelijk op, beide teams kregen enkele kansen om tot scoren te komen maar tot een treffer kwam men niet. Daarna was er een aantal minuten de nodige irritatie vanwege de prestatie van een van de neutrale assistenten, wat resulteerde in een strafschop voor de thuisploeg, die zorgde voor de 1-0 ruststand.

Na rust de aandacht weer wat meer op het voetbal, maar de betere kansen waren nu voor Sportlust, dat pas 10 minuten voor tijd voor de tweede keer scoorde. Zeer snel antwoord kwam via de voeten van Epi Kraemer, waardoor het weer even spannend leek te worden, maar de thuisploeg wist via een snelle uitbraak de zaak te beslissen.

Ook in deze wedstrijd weer veel spelers die minuten maakten, zal ook zaterdag (als op het toernooi wordt aangetreden tegen onze buren uit Wilnis) vast weer het geval zijn.
Vermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+Consultancyvan+der+HelmLabre+AdvocatenVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\