U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Eerste winst

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Eerste winst

Foto van Foto van Foto van
In de strijd om de derde plaats op het toernooi van Sportlust ’46 was competitiegenoot CSW de tegenstander. Uiteraard twee trainers, die niet de behoefte hadden om de kaarten nu al op tafel te leggen, maar je wilt toch zien wat je in de groep aan kwaliteiten hebt, dus werd er wel gespeeld voor de winst.

In de eerste helft een makkelijker voetballend Argon, dat daarmee ook een overwicht wist te scheppen. Maar, dan moeten de kansen die er komen wel met enige scherpte worden benaderd en daar ontbrak het aan. Wel mogelijkheden dus en doelman Wens van CSW had enkele keren van alles nodig om niet gepasseerd te worden, maar toch gewoon 0-0 bij rust.

Gaandeweg de tweede helft bij beide teams wat wisselingen en dat had tot gevolg, dat er toch wat meer evenwicht in de strijd kwam. Over en weer werd nu geprobeerd tot scoren te komen, het dichtst bij succes was Romario Aramo, maar zijn inzet ging via verdediger en paal naast. Tien minuten voor het einde was daar dan de openingstreffer en het was ook nog eens een fraaie. Dylan Bergkamp controleerde een goede dieptepass, kapte zijn verdediger uit en met een geplaatste bal in de verre hoek was de eerste winst in de oefenperiode een feit.

Langzaamaan komt er zicht op de mogelijkheden, bijna iedereen is nu aan boord maar nog niet iedereen heeft minuten kunnen maken, dat zal dan waarschijnlijk volgende week tegen De Meern wel het geval zijn. Eerst maar weer eens drie trainingsavonden hard werken en de grenzen weer wat verleggen.
Verkaik+Holding+B.V.Handling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsLabre+Advocatenvan+der+HelmVenen+Into+BusinessVan+ZuylenPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\