U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Verdienstelijk...

Verdienstelijk gelijkspel in laatste oefenpot

De wedstrijd tegen het een klasse hoger spelende De Meern (zo) leverde de kijkers een alleraardigst schouwspel op.

In de eerste helft kwam Argon via een fraaie treffer van Ian Refos (die een voorzet van Marwan Fennich ineens binnen volleerde) op een terechte voorsprong, die eigenlijk uitgebreid had moeten worden bij een vrije kopkans voor de deze keer als spits acterende Ian Refos, nu verdween de bal na een voorzet op maat van Romario Aroma langs de verkeerde kant van de paal. Tot aan de rust werd De Meern goed beteugeld, doelgevaar werd zelden genoteerd behalve bij een beoordelingsfout van doelman Romero Antonioli, de vrije trap die dit opleverde eindigde echter in de Mijdrechtse muur.

In de rust de eerste drie wissels en al in de eerste minuut wist De Meern na een snelle aanval over rechts de gelijkmaker bij de tweede paal binnen te werken. In het tweede part had De Meern meer spelaandeel dan in het eerste deel, er kwamen nu enkele gevaarvolle momenten die door de gasten echter niet bepaald scherp werden afgerond. In de slotfase (na weer de nodige wisselingen aan beide zijden uiteraard) kwam Argon weer enkele malen tot gevaarlijke aanvallen, maar tot een treffer leidde het niet meer.

Al me al een nuttige afsluiting van de voorbereiding, volgende week gaan we starten met de beker en ontvangen daarbij RKSV Altior uit Langeraar, uitkomend in de 2e klasse zondag.