U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Gemakkelijke m...

Gemakkelijke middag in Ter Aar

Foto van Foto van Foto van
In de tweede poule wedstrijd voor de Districtsbeker, is Argon er nu wel in geslaagd om de punten mee naar Mijdrecht te nemen. Net zoals de eerste wedstrijd was er nu ook een groot veldoverwicht, echter er werd leuk gespeeld en nu ook behoorlijk gescoord. Man van de wedstrijd was de spits Ilias Latif, hij nam alle vier de doelpunten voor zijn rekening.

Het eerste doelpunt viel al in de tweede minuut, een pass van Rachad Madi werd trefzeker door Ilias Latif afgerond 0-1. Daarna even geen doelkansen, een vrije trap van Rachad Madi leverde niets op maar een paar minuten later (in minuut 20) kopte Ilias Latif raak, 0-2. Daarna kwam TAVV een paar maal over de middenlijn en forceerde men een hoekschop en mocht Mark Drost een vrije trap nemen. Ook een doelpoging van Mitch Keizer leverde niets op voor de gastheren. Aan Argonzijde testte Ian Refos nog even of doelman Edwin Pieterse van TAVV nog scherp was en Lorenzo Zorn zag zijn schot over gaan.

Tien minuten na rust kreeg Argon een strafschop, scheidsrechter Ruud van der Wielen wees wel gemakkelijk naar de stip toen Marwan Fennich ten val kwam. Vanaf elf meter stopte Pieterse de inzet van Latif. Maar na een kwartier in de tweede helft scoorde Argon na een fraaie actie, een schot van Ian Refos werd door Pieterse weg geranseld, echter in de rebound scoorde Ilias Latif zijn derde doelpunt. Halverwege mochten Matthijs Coenradi, Tim Steij en Epi Kraemer hun kunsten tonen, Lorenzo Zorn, Yannick van Doorn en Romario Aroma konden gaan douchen. Ook in deze samenstelling was Argon aanvallend opzicht de bovenliggende partij, Kraemer schoot over en een omhaal van Latif ging ook over de lat. TAVV produceerde één van de weinige doelpogingen maar het schot van Mitch Keizer werd een prooi voor Argondoelman Romero Antonioli.
Met nog een kwartier speeltijd viel het vierde doelpunt van Argon, een vrije trap van Marvan Fennich werd koppend door Ian Refos voor doel geplaatst en Latif schoot de vierde binnen. Daarna zagen we nog een schot van Kraemer dat Pieterse onschadelijk maakte en een afstandsschot van Leon de Lange namens TAVV.

Een leuke wedstrijd met aantrekkelijke acties en enkele fraaie doelpunten. Zondag speelt Altior in deze poule tegen Legmeervogels en komende zaterdag komt Legmeervogels naar Mijdrecht, aanvang 14.30 uur.

Argon speelde met: Romero Antonioli, Wouter Winters, Dennis Filippo, Yannick van Doorn (60. Mathijs Coenradi), Chris Daal, Lorenzo Zorn (60. Tim Steij), Marwan Fennich, Ian Refos, Ilias Latif, Rachad Madi, Romario Aroma. (Reservekeeper Marijn van Wandelen).