U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO12-1 -...

Argon JO12-1 - Pancratius JO12-4: weer een doelpuntrijk duel!

Foto van Foto van Foto van
Met een compleet team begon Argon JO12-1 aan de vroege wedstrijd. Dit is tegenstelling tot de tegenstander, zij waren maar met 7 spelers vandaag.
Scheidsrechter Alex (met spaarpot èn sleutelhanger in het vooruitzicht ;-)) floot voor het begin van de wedstrijd en al vrij snel kwam Argon op voorsprong met een beetje hulp van Pancratius: Thijmen schoot op doel en 1 van de tegenstanders kopte de bal binnen. 1-0! Milan maakte de 2-0 na mooi te zijn vrijgelopen (ook met een beetje hulp van de tegenstander, maar die tellen we ook!) en vrij snel daarna volgde een heel mooi 3e doelpunt: Tijn kreeg de bal van Marijn, speelde door op Joey, Joey weer op Cayden, direct door naar Milan en uiteindelijk belandde de bal bij Per die inschoot. Kijk, dat is voetbal! De jongens waren lekker op dreef en ook Quinten pakte zijn 1e doelpunt van de wedstrijd: 4-0!
Het leek voor Marijn weer een makkelijke 1e helft te worden, maar ook hij moest vrij snel na de 4-0 toch echt gestrekt om de bal het doel uit te tikken met zijn rechterhand: mooie redding hoor!
Quinten en Allieldin hadden samen een opbouwende aanval en de 5-0 zat alweer snel. Je zag goed dat Argon veel opbouwend voetbalde en daardoor gewoon steeds de tegenstanders te slim afwas. Misschien wel door die man meer, maar er werd ook gewoon goed gevoetbald.
Joey nam aan en ging diep door een stuk het middenveld over te steken en toen Per overnam en hem mooi passte naar Quinten kon hij 6-0 maken. Weer zo'n mooie aanval!
Heel even was er een momentje van onoplettendheid (of keek iedereen naar de rondvliegende schoen van Joey?) waardoor er een tegendoelpunt viel.
Quinten had op een gegeven moment de bal aan de linkerkant en zette hem mooi voor op Luc. Althans, dat was de bedoeling, want de bal werd ingekopt door weer iemand van Pancratius: 7-1. Hetzelfde deed Allieldin een paar minuten later, maar hij zette voor op Per die wel nu zelf binnen kon schieten: 8-1!

Na de rust was het vooral een eentonige bedoeling. Argon was gewoon sterker, alhoewel er goede individuele spelers liepen bij Pancratius. Maar doordat zij niet goed overspeelden en Argon wel, was het verschil te groot. Na nog 3 doelpunten van Per, 2 van Luc, 1 van Milan èn een goeie redding van Marijn, werd de eindstand uiteindelijk 15-1.

Met een mega verschil van 45 doelpunten voor en maar 8 tegen, staat Argon bovenaan in de poule. Zal het volgende week Argon iets moeilijker gemaakt worden? We gaan het zien!