U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Gelijkspel in ...

Gelijkspel in zomerse omstandigheden

Zaterdag 13 oktober stond al weer de derde wedstrijd voor de competitie op de rol. Uit in Vijfhuizen tegen DSOV. De omstandigheden waren weer eens perfect: een heerlijk grasveld in de luwte en de zon die de temperatuur stevig over de 20 graden joeg.

Beide teams hadden er zin in. Na de wedstrijd tegen Portugal Amsterdam waren de jongens van Argon gebrand op een beter resultaat. Vanaf de aftrap werd daarom de aanval gezocht. Met Milan D. als controleur en Matthijs en Romeo aan de zijkanten van het middenveld werd getracht de aanvallers te bereiken. Dat lukte wel, maar de eerste 10 minuten met veel Argon balbezit leverde niet de gewenste voorsprong hebben. Argon had DSOV goed vastgezet, maar liet het overwicht daarna langzaam glippen. DSOV kwam er steeds beter uit. In de verdediging verweerden Abdoel, Daan, Jayro en Ricardo zich lange tijd prima, waar nodig met wat kunst en vliegwerk. Een solo van de vrije man van DSOV bleek hen uiteindelijk te machtig waardoor de thuisploeg op 1-0 kwam.

Na rust was er bij Argon direct weer dadendrang vooruit. Met Wesley en Sonny op het middenveld werd gezocht naar openingen. Uiteindelijk vond Casper het gaatje en stuurde hij Pablo weg die beheerst afrondde. Hij was vlak voor rust met een mooie vrije trap al dichtbij de gelijkmaker, maar deze telde echt. Niet lang daarna vond Devante een tweede gat in de defensie: 1-2. Argon stond nu voor en DSOV wankelde achterin. Verschillende aanvallen liepen echter stuk op de paal en de keeper uit Vijfhuizen. DSOV organiseerde zicht beter en dat leverde de gelijkmaker op. Beide ploegen bleven strijden voor de overwinning. DSOV kreeg een paar 100% kansen maar onze keeper Milan stond steeds goed op zijn post. Aan de andere kant werd hands in het strafschopgebied van DSOV bestraft. Dat wil zeggen hands werd bestraft, maar de bal werd ten onrechte buiten het strafschopgebied gelegd. De vrije trap ging net naast, waardoor de eindstand van deze spannende wedstrijd 2-2 bleef.