U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon tegen De...

Argon tegen De Zuidvogels verdient geen winnaar

Foto van Foto van
De thuiswedstrijd van Argon tegen De Zuidvogels is geëindigd in een puntendeling, beide teams kwamen in een zeer matige wedstrijd niet verder dan 1-1.

De eerste pogingen om tot een doelpunt te komen waren voor de bezoekers, Jermain Heldoorn schoot naast en een afstandsschot even later ging over het doel. Halverwege de eerste helft zagen we na voorbereidend werk van Epi Kraemer een schot van Bas Boelhouwer dat door doelman Frank Mol tot corner werd verwerkt. Een slap schot van Tom Horsmeijer aan de andere kant werd een gemakkelijke prooi voor Argon doelman Romero Antonioli. Toch was het Argon dat daarna op voorsprong kwam, een klein tikje naar rechts van Ian Refos bracht Ilias Latif in stelling en die had geen moeite om het net te vinden, 1-0.Een minuut later was een vrije trap voor De Zuidvogels aanleiding om voor enige onrust in de Argondefensie te zorgen. De bal werd wel weggewerkt maar leverde weer een hoekschop op, uiteindelijk werd de bal met enige moeite uit het strafschopgebied geschoten. Een vrije trap van Gregory Schaken werd door Romero Antonioli onschadelijk gemaakt. Vlak voor rust moest Ian Refos geblesseerd afhaken, hij werd vervangen door Marwan Fennich. Inmiddels is Refos de zesde speler die zich bij de geblesseerden voegt.

Bij het begin van de tweede helft stond Argon wel gelijk onder druk echter doelpunten bleven nog uit, een poging van Heldoorn ging over het doel en even later stond Antonioli op de goede plaats bij een inzet van dichtbij. Argon kreeg in de beginfase ook wel kansjes. Een vrije trap van Rachad Madi namens Argon kwam op de paal, in de rebound werd de bal tot corner verwerkt maar die poging leverde niets op. Daarna kreeg Heldoorn twee goede mogelijkheden voor de gasten, van dichtbij pakte Antonioli de bal en enkele minuten later toen hij weer oog in oog stond met de Argondoelman schoot hij naast. De druk werd wel groter op het Argondoel maar het duurde tot tien minuten voor het eindsignaal eer De Zuidvogels langszij kwamen, een voorzet van rechts werd door Koopman ingetikt, 1-1. Even daarvoor moest Ilias Latif het veld ruimen voor Romario Aroma en die had wel mogelijkheden om de overwinning binnen te slepen, echter hij was te zelfzuchtig, zijn eerste actie kwam in de handen van doelman Mol en in blessuretijd verscheen hij weer vlakbij de achterlijn maar schoot op doel (naast) terwijl twee teamgenoten gereed stonden om de bal in te tikken. Ook De Zuidvogels wilde niet winnen, een omhaal van invaller Campbell ging via Antonioli over de lat.

Woensdag speelt Argon thuis voor de beker tegen PVCV uit Vleuten (20.00 uur) en zaterdag gaat Argon naar Loosdrecht op bezoek bij promovendus Victoria.