U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Nonchalant Arg...

Nonchalant Argon nipt langs PVCV

Argon heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van zondag tweede klasser PVCV uit Vleuten en plaatste zich voor de tweede ronde.
Het was een eenzijdige wedstrijd waarin een jong Argon de kans kreeg om zich in deze bekerwedstrijd te onderscheiden. Het aantal doelkansen aan Argonzijde was groot maar de schoten waren een gemakkelijke prooi voor de doelman van PVCV. Tim Steij, Yannick van Doorn en meerdere malen Epi Kraemer schoten recht in handen de doelman. Nadat Dylan Bergkamp de lat had geraakt werd het in dezelfde minuut, tien minuten voor rust 1-0. Op aangeven van Raoul van Wijk zorgde Ilias Latif voor de openingstreffer. Twee minuten later werd het met enig geluk 2-0, Tim Steij ging op avontuur en schoot tegen de doelman, de weggesprongen bal kwam tegen aanvoerder Dennis Boeyen en de bal caramboleerde vervolgens in het doel. Daarna zagen we actieve Dylan Bergkamp naast knallen.

Na de thee werd het na een uitglijder op het middenveld van Argon 2-1, Dennis Boeyen vertrok en na een lange rush lepelde hij de bal in het Argondoel. PVCV bleef doorgaan, het werd zelfs een paar keer gevaarlijk, echter tot scoren kwam men niet. En Argon schoot wel veel op doel maar Kraemer, Latif, Bas Boelhouwer, Fennich enz. schoten recht op de doelman af. Max Rood was dichtbij een doelpunt maar na een hoekschop kopte hij rakelings over. Gescoord werd er dus niet meer zodat Argon met een minimale score verder gaat in de Districtsbeker.