U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > FC Amsterdam J...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

FC Amsterdam JO13-2 vs Argon JO13-1

Foto van
Onder de rook van de Amsterdam ArenA speelden we uit bij FC Amsterdam. Die staan nog op nul punten en dat wilden we graag zo houden.

Het begin was wat rommelig en beiden kregen niet heel veel kansen. De thuisploeg werd het eerst gevaarlijk met een paar diepe ballen, maar Jamy, Wessel of Sven hadden het meestal wel goed in de gaten. En als dat al een keer niet zo was, dan was daar Thijs als alerte sluitpost. Langzaam aan werden wij iets dreigender. Er was een schotje van Sebas en ook Nigel had kunnen scoren, maar raakte de bal verkeerd. Een ingestudeerde corner van ons werd eigenlijk niet heel goed uitgevoerd, maar de bal kwam uiteindelijk wel voor de voeten van Yassir, die verwoestend hard raakschoot via de onderkant van de lat. De laatste vijf minuten voor rust gebeurde er niet veel meer dus met de voorsprong gingen we aan de thee.

Al binnen een paar minuten na rust werd het 0-2. Cas werd opzichtig geduwd in “de zestien” en dus een terechte penalty voor ons. Dat was een makkie voor Alec die hem overtuigend maakte. Na een minuut of tien werden we door een diepe bal verrast, hun aanvaller ging langs Thijs en scoorde de 1-2. Jesper en Philippe (de broer van Sven) kwamen in het veld voor Cas en Lode. Het middenveld kwam steeds meer in onze handen en halverwege de 2e helft konden we het overwicht ook in de score uitdrukken. Weer was daar Yassir met een goed schot van buiten de zestien en niet veel later deed Maxime dat daarna op dezelfde manier. Een klein slippertje van Thijs werd nog afgestraft tot 2-4 maar ons goede spel van de tweede helft werd ook op het scorebord gezet. Eerst was daar weer Yassir die als een Alberto Tomba langs wat spelers slalomde en de 2-5 maakte en in de slotminuten werd het nog 2-6. Yassir passte op Sebas die op de paal schoot. Sven was als snelste bij de rebound en zorgde dat Lode ook zijn goaltje weer kon meepikken.

Al met al een terechte overwinning die ons een plaats in de middenmoot geeft. En dat is in deze sterke hoofdklasse een prima prestatie van de mannen! Als straks Floris en Joep terugkomen van hun blessures kunnen we misschien een sprong naar de kop van de middenmoot maken.
Piton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.Labre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\