U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 o...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO13-1 onderuit bij SDO

Foto van
Vandaag moesten we uit naar Bussum, bij SDO. Op basis van de stand vooraf beloofde het een spannende pot te worden, want beiden hadden we 8 punten. Maar, zeker in de 1e helft, werd het eigenlijk niet spannend en werd er (terecht) met 4-1 verloren.

Jayden viel dit keer bij ons en speelde een goede pot, waarbij een aantal van ons niet hun gebruikelijke niveau haalden. Dat de bal er dan al na drie minuten bij ons inligt helpt dan ook niet mee. Het was trouwens een prachtig afstandsschot. Ook daarna was het spel voornamelijk op onze helft. Na een minuut of tien werden we voor het eerst dreigend. Cas schoot goed, maar te recht op de keeper af. Aan onze kant had Jayden een goede tackle in huis en reageerde Thijs goed met zijn voet. Niet veel later leek dan toch de 2-0 er aan te komen. Wessel was net een stap te laat en Nigel moest daarom aan de noodrem trekken, met een penalty tot gevolg. Maar deze werd prima gekeerd door Thijs en in 2e instantie klemvast gepakt. Het bleek uitstel want na een vrije trap van hun werd de bal bij de 2e paal keurig binnen gekopt. Na een mooie actie van Lode kregen we een vrije trap, die door Jesper in de korte hoek werd geschoten maar de keeper kon redding brengen. Het bleef verder vooral verdedigen. Maxime kregen daarbij nog een keer geel, hoewel dit in mijn ogen een lichte overtreding was. Jesper moest er met een geblesseerde knie af en werd vervangen door Jamy. Die kon samen met Sven niet verhinderen dat het vlak voor rust nog 3-0 werd. De bal werd strak, en buiten bereik van Thijs, binnengeschoten.

Na de rust werd Nigel vervangen door Yassir. We speelden nu wat agressiever en ook vaker op hun helft. Een vrije trap van Yassir kwam bij Sven, die met een boogballetje de lat raakte. Alec kon net niet de rebound binnen tikken. Bij een uitbraak van SDO kwam de bal bij ons op de paal. Een goede voorzet van Sebas had een doelpunt moeten opleveren, maar Yassir raakte de bal totaal verkeerd en die ging naast. De goal zat er aan te komen en middels een penalty kwam die er ook. Alec werd gevloerd en maakte zelf de strafschop op koele wijze af. Misschien nog een goaltje en dan konden we ze nog zenuwachtig maken? Maar er was al niet veel tijd meer en toen bij een counter de 4-1 viel was het duel gespeeld. In deze hoofdklasse moet je gewoon twee helften goed zijn om aanspraak te maken op punten. Dat was vandaag niet het geval en dus was de nederlaag terecht. Volgende week een nieuwe poging boys, want ik weet dat jullie het kunnen!
Vermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Reurings+Onroerend+Goedvan+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\