U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Hard werken le...

Hard werken levert 3 punten op

Zaterdag stond er weer een “echte” wedstrijd op het programma. Na de grote overwinning vorige week stond nu de uitwedstrijd tegen FC Aalsmeer, de nummer 2 op de ranglijst op het programma. FC Aaslmeer had vergelijkbare resultaten behaald de laatste weken, dus een wedstrijd tussen gelijkwaardige teams lag in de lijn der verwachting.

Vooraf waren er wat personele problemen op te vangen door de afwezigheid van Abdel, Matthijs en Romeo. Onze spits van vorig seizoen Ismael wilde nog wel een keer meedoen en zo stond er een prima elftal aan de aftrap. Met wat omzettingen was het de bedoeling de snelheid van onze aanvallers maximaal te benutten. Vanaf de aftrap werd diepte gezocht en getracht de druk op de keeper van Aalsmeer op te voeren. Dat lukte prima. Na 20 minuten voetbal waarin Argon de overhand had stond er een mooie 0-2 stand op het scorebord, dank zij twee treffers van Ismael. Argon was niet de enige ploeg met snelle aanvallers. Backs Daan en Ricardo moesten alle zeilen bijzetten om hun direct tegenstanders die net wat groter waren te neutraliseren. Dat lukte vaak, maar Aalsmeer rook mogelijkheden. FC Aalsmeer ging wat meer drukken en een ongelukkige kluts leidde tot de 1-2. In de laatste minuten had Argon nog een aantal prima mogelijkheden doordat met goed overspel openingen voor Arnout gevonden werden. Die deed alles goed, maar dat gold jammer genoeg ook voor de keeper van FC Aalsmeer. Zo bleef de ruststand 1-2.

Na de rust startte Aalsmeer furieus op zoek naar de gelijkmaker. De eerste 5 minuten kwam Argon nauwelijks van de eigen helft af. Pablo en Jayro stonden centraal achterin geconcentreerd te verdedigen en hielden het hoofd koel. Langzaam vocht Argon zich onder de druk uit. Devante brak aan de rechterkant uit en wist met een voorzet zoveel gevaar te stichten dat de verdediging van FC Aaslmeer de bal in eigen goal liep. Zo was de marge weer twee doelpunten. Argon had een kleine 10 minuten de overhand en er leek geen vuiltje aan de lucht. Sonny combineerde heerlijk aan de rechterkant en vond steeds een vrije aanvaller. Casper deed hetzelfde aan de linkerkant. Milan was uitstekend op dreef centraal op het middenveld, veroverde ballen en creëerde zo ruimte. Een volgende Argon goal hing in de lucht. Een kwartier voor tijd maakte Ismael een overtreding die door de scheidsrechter met een gele kaart zwaar bestraft werd. FC Aalsmeer rook kansen nu Argon tijdelijk met 10 man verder moest. Aalsmeer zette aan, Argon verdedigde. Het was alle hens aan dek en het was mooi te zien dat de vechtlust van Argon geweldig was. De voorsprong werd verdedigd, soms met kunst en vliegwerk. Wesley zakte terug vanaf het middenveld en hield op de doellijn een zekere goal tegen. FC Aalsmeer kwam even later toch tot de 3-2. Het werd nu heel spannend. Maar gelukkig hebben wij onze keeper Milan die uitstekend overeind bleef in deze hectische fase. Met soms een miraculeuze redding hield hij zijn doel verder schoon. De mannen sleepten zo met keihard werken de overwinning binnen en er gingen weer 3 punten mee naar Mijdrecht!
Verkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedPiton+ConsultancyVan+Zuylenvan+der+HelmJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.