U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon in laats...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon in laatste minuut door de knieën

Foto van Foto van
Tot in minuut 90 stond er een 1-1 stand op het scorebord aan de Hoofdweg in Mijdrecht maar dat betekende geen puntendeling met Zwaluwen’30 uit Hoorn. Een uitval van de gasten leverde een 1-2 stand op en een minuut later profiteerde Zwaluwen van een door scheidsrechter Lizzy van der Helm wel erg gemakkelijk gegeven strafschop en werd het geflatteerd 1-3.

Achterstand
Argon nam voor aanvang een minuut stilte in acht en trad aan met rouwbanden, vanwege het overlijden van Aart van der Geer (oud keeperstrainer en medewerker) en Jacques Dekker (oud voorzitter).Zwaluwen gaf eigenlijk vanaf het beginsignaal te kennen dat het aanvallende bedoelingen had. Het begon al na twee minuten met een vrije trap van Ivo Rottine die maar rakelings naast ging. Na acht minuten kwam er een lange bal op de snelle Muktar Suleiman die de bal met de hak meenam om vervolgens doeltreffend uit te halen 0-1. Argon had daarna meer aanvallend gerichte acties maar een inzet van Lorenzo Zorn was te slap om gevaar te stichten en bij een vrije trap van Rachad Madi kopte Ian Refos over de doellat. Ook Jasper Werkhoven had geen geluk toen zijn schot van dichtbij werd geblokt, en bij een voorzet van Dylan Bergkamp greep doelman Tim Immers op tijd in. Nadat Rachad Madi weer net niet tot een schot kon komen was het dan vier minuten voor het rustsignaal toch raak voor Argon. Een hoekschop van Dylan Bergkamp werd door Ilias Latif bij de eerste paal ingekopt 1-1.

Weinig mogelijkheden
Na de thee zagen we weinig echte scoringskansen voor beide doelen. Zwaluwen leek met een puntendeling genoegen te nemen en Argon probeerde wel maar werd niet echt doeltreffend gevaarlijk. Zo werd een vrije trap van Argon naast geschoten en een doelpoging van Zwaluwen werd door Romero Antonioli gepakt. Twintig minuten voor tijd zette coach Ron van Niekerk en extra aanvaller in, Romario Aroma kwam in het veld voor Lorenzo Zorn en tien minuten later kwam Epi Kraemer op de plaats van Dylan Bergkamp. Veel leverden de wissels niet op, een poging van Dennis Filippo leverde een hoekschop op, en een vrije trap van Zwaluwen ging naast. Toen in minuut 89 Jasper Werkhoven probeerde keeper Elmers te verrassen lukte dat niet. De bal werd door Elmers ver naar voren geschoten, Muktar Suleiman profiteerde van een uitglijder bij Argon en kon zo recht op Antonioli af die vervolgens kansloos was 1-2. In dezelfde minuut kreeg Zwaluwen een strafschop toegekend, Suleiman viel wel erg gemakkelijk en Ivo Rottine deponeerde de bal op de stip. Hij scoorde wel maar de strafschop moest overgenomen worden (te vroeg inlopen) en ook nu scoorde Rottine 1-3 waardoor Argon toch met lege handen stond. Veel toeschouwers hadden deze ontwikkelingen niet meegemaakt, ze waren een paar minuten voor tijd al vertrokken.

Zaterdag reist Argon af naar Broek op Langedijk.
Piton+ConsultancyVan+Zuylenvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\