U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 a...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO13-1 aan de verkeerde kant van de score

Foto van
Deze zaterdag kwam Legmeervogels bij ons bezoek. En opnieuw hadden we weer ondersteuning van de O13-2 nodig. Dit keer waren Roy en Guy erbij. Jesper en Nigel sluiten waarschijnlijk na de winterstop wel weer aan, voor Joep en Floris zal dat nog wel langer gaan duren.

Vooraf stonden de gasten twee punten op ons voor en zouden we dus aan elkaar gewaagd moeten zijn. Dat was de eerste helft ook zeker het geval. In eerste instantie lag de druk bij ons met een paar, niet heel gevaarlijke, doelpogingen van Legmeervogels. Na een kleine tien minuten waren daar de eerste kansen voor ons. Eerst Alec met een schotje en daarna een poging van Cas. Na goed opkomen van Roy over de rechterzijde kon Yassir zijn schoen net niet vol tegen de bal aanzetten. Aan onze kant moesten Sven en Jamy een paar keer goed ingrijpen en kon Thijs 2x een diepe bal goed oprapen. Na een minuut of twintig kwamen wij op voorsprong. Maxime zette goed door en gaf de bal aan Alec. Die sloop tussen twee verdedigers door en gaf voor op Yassir die nu wel goed kon afdrukken: 1-0. De vreugde was echter van korte duur, want direct vanaf de aftrap lag de gelijkmaker er al bij ons in. En helaas werd het voor de rust ook nog 1-2. Een diepe bal van uit hun verdediging werd door de spits langs Thijs getikt en daarna in het lege doel geschoven. In de slotseconden hadden wij ook gelijk moeten/kunnen maken. Yassir zette sterk door en Lode had de bal voor het intikken, maar die ging helaas net over.
 
Na de rust kwam Guy er voor Cas in en gingen we steeds meer druk naar voren zetten. Zonder echt grote kansen te krijgen overigens. Yassir schoot met links over, Alec en Sebas schoten naast en Maxime was ook dichtbij. Wessel, Sven en Jamy hadden het achterin nu wel wat rustiger. Maar als je zo veel druk voorin hebt, en hem daar niet maakt, zal je altijd zien dat de goal dan aan de andere kant valt. De jongens probeerden het na de 1-3 nog wel, maar er was te weinig tijd meer en de Legmeervogels liepen in de slotfase uit naar een (geflatteerde) 1-5 zege.

We staan nu een beetje aan de onderkant van de middenmoot, op de 9e plaats. De top 3 is wel aardig uit zicht, maar de nummer vier staat slechts 7 punten boven ons. Er is dus nog van alles mogelijk.
van+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtVenen+Into+BusinessLabre+AdvocatenPiton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\