U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon geeft de...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon geeft de punten weg aan AFC

Foto van Foto van
De pupil van de week Finn Rijnbeek gaf nog wel het goede voorbeeld maar Argon nam dat voorbeeld maar gedeeltelijk over. Na een 1-1 stand met de rust waar maar weinig echte doelkansen konden worden genoteerd kreeg het de tweede helft alle gelegenheid om het af te maken. Maar toch scoorde AFC een kwartier voor tijd de 1-2. Ondanks de inzet van extra aanvallers was Argon niet in staat om alsnog een punt binnen te halen.

Voorspelling
Argon-trainer Ron van Niekerk vooraf in het AD: ‘Ik houd de stand niet eens bij. We moeten gewoon elke week winnen om te promoveren’. En over AFC: ‘Amsterdamse gasten met flair en wat arrogantie. Daar hebben we vaak moeite mee.’ De eerste mogelijkheid voor AFC deed zich al voor de vierde minuut toen de snelle Mauritsio Helstone van af rechts de bal snoeihard over de kruising joeg. Daar bleef het voorlopig bij, het middenveld bleef het strijdtoneel en de uitvallen waren de eerste helft schaars. Wel werd er regelmatig op de aanval gespeeld maar de effectiviteit was nihil. Maar binnen de drie minuten zagen we toch goede acties. In minuut 22 kreeg AFC een hoekschop te nemen die door Thiery v.d. Kooye word gekopt en vervolgens ongelukkig tegen het hoofd van Wouter Winters caramboleerde en tegen het net vloog: 0-1. Echter in dezelfde minuut werd de stand weer gelijk. Na de aftrap kreeg Argon op rechts een vrije trap, Ian Refos trok de bal voor het doel waar Bas Boelhouwer perfect inkopte 1-1. Vlak daarna kreeg AFC een identieke vrije trap maar de bal van Joey Singels werd een prooi voor Argondoelman Romero Antonioli.

Mogelijkheden
De eerste tien minuten na de hervatting was Argon flink in de aanval, een schot van Wouter Winters werd een prooi voor doelman Gijs van Zetten. Vervolgens produceerde Latif een afzwaaier en ging een uithaal van Jasper Werkhoven net naast. Ook Rachad Madi zijn poging kon door de AFC doelman tot hoekschop worden verwerkt. Een mooie omhaal van Bas Boelhouwer was te zacht en werd een prooi voor doelman Van Zetten. Daarmee was Argon wel zo’n beetje uitgeraasd en zagen we een omhaal van v.d. Kooye die door Antonioli in tweede instantie kon worden gepakt. De snelle Helstone zorgde wel voor onrust in de defensie van Argon, de snelle ballen naar voren waren lastig. Coach Van Niekerk zette vervolgens verse aanvallers in middels Jocelino de Sa en Epi Kraemer. Effect had dit niet omdat AFC na een hoekschop met nog ruim een kwartier te spelen op 1-2 kwam door invaller Mitchell Faerber. Argon kreeg nog wel mogelijkheden in de slotfase maar het was allemaal net niet. Wel werd er in minuut 96 nog wel door Argon gescoord maar de assistent constateerde buitenspel.
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+Businessvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyHandling+Company+MijdrechtLabre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\