U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon uit de d...

Argon uit de districtsbeker

Na Altior, TAVV, Legmeervogels, PVCV en Hoogland geëlimineerd te hebben was hoofdklasser Fortuna Wormerveer een brug te ver voor Argon.

Hoewel Argon meer balbezit had en aanvallend speelde en zeker niet de mindere was van de gasten liep het al na ruim tien minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Een uitbraak zorgde ervoor dat Milan Klopper tot een vrije schietkans kwam en vervolgens Argondoelman Romero Antonioli het nakijken gaf. Daarvoor zagen we een mogelijkheid van Dylan Bergkamp maar zijn inzet was te zacht. Tien minuten later deed Ilias Latif een poging maar zijn schot was te slap. Zes minuten later een goede mogelijkheid om de gelijkmaker op het bord te zetten. Een bal van Latif werd door keeper Bjorn van der Deure gekeerd, de afspringende bal werd een prooi voor Dennis Filippo die vervolgens hard uithaalde maar hij zag zijn inzet via het aluminium weer uit het doel springen. Daarna werd een schot van Refos geblokt en even later schoot dezelfde speler naast.

Na de thee ging Argon op jacht naar de gelijkmaker maar het bleef bij ‘jagen.’ Tot drie maal toe werd in minuut 53 de bal in een scrimmage van de doellijn gehouden door de FW defensie. Een vrije trap van Lorenzo Zorn ging richting ballenvanger en een poging van Jasper Werkhoven ging naast. Fortuna kreeg ook een paar vrije trappen maar die werden een prooi voor Antonioli en bij een voorzet schoof de bal voorlangs het doel. Met Epi Kraemer en Raoul van Wijk probeerde coach Ron van Niekerk nog meer op de aanval te spelen. Het leverde een aantal hoekschoppen op, maar alleen een kopbal van Chris Daal bracht enige opwinding, de bal ging via de lat over het doel.

Zo werd het een nuttige oefenwedstrijd met een goed leidend trio onder leiding van scheidsrechter Peter de Waard.
Piton+Consultancyvan+der+HelmVenen+Into+BusinessVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.