U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Mooie oefenzeg...

Mooie oefenzege

Zaterdag 15 december konden we na vele uitwedstrijden weer een keer aan de Hoofdweg aantreden onder ijzige omstandigheden. Tegenstander was Amstelveen/Heemraad. Zij zijn ingedeeld in dezelfde competitie, maar door de vreemde wedstrijdindeling zijn we ze niet tegengekomen. Maar ze waren te porren voor een oefenwedstrijd, althans 10 van de Amstelveners waren dat. Ook scheidsrechter Duncan was bereid op het laatste moment naar Mijdrecht te komen, waardoor we voor deze wedstrijd weer een prima scheids hadden!

In de eerste helft knokten 11 Mijdrechters tegen 10 voetballers uit Amstelveen. Amstelveen/Heemraad is nog ongeslagen en bestaat uit een aantal handige en goede voetballers.  Maar een mannetje minder bleek toch behoorlijk lastig. Ook omdat Argon het hoofd goed koel hield. In de eerste helft leverde dat de nodige strijd en mogelijkheden op voor beide partijen. Amstelveen/Heemraad liep zich regelmatig stuk op keeper Milan die werd gesteund door Pablo, invaller Boris en Jayro die waar nodig de aanvallers onder controle hadden. Op het middenveld liep Milan weer de nodige kilometers om de aanvalslijnen van de Amstelveners af te snijden. Zo ging de wedstrijd op en neer en leken we af te gaan op een 0-0 ruststand. We rekenden echter buiten invaller Storm die met het nodige geluk de bal in de goal kreeg en Argon op 1-0 zette.

Na de limonade in de rust kwam Amstelveen/Heemraad vrij vlot op 1-1. Amstelveen/Heemraad dacht vervolgens met de nodige gallery play freewheelend Argon op zij te kunnen zetten. Het was voor Argon reden een tandje bij te zetten. Door rustig te blijven slaagden Wesley en Ricardo er uitstekend in de buitenspelers van de tegenstander onder controle te houden. Casper, Sonny Devante en Matthijs werkten hard en bleven de wat arrogant spelende Amstelveners opjagen. Romeo bleef rustig en creëerde met een prachtige steekbal ruimte voor Arnout die de 2-1 binnen schoot. Dat bleek het begin te zijn van een onvervalste hattrick want Arnout scoorde ook de 3-1 en 4-1. Toen één van de Amstelveners wegens herhaaldelijk schelden en zeuren van het veld gestuurd werd was de wedstrijd gespeeld. Het slotakkoord was voor Pablo die voor de 5-1 zorgde.