U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon geeft ni...

Argon geeft niet thuis in Breukelen

Foto van Foto van
Argon is in Breukelen op alle fronten afgetroefd door FC Breukelen, de fysiek sterke tegenstander kwam al na acht minuten op voorsprong en na een half uur op 2-0. Inmiddels stond Argon met tien man op het veld en de tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld te zien, niets bij Argon lukte en de drie aanvallers die toen werden ingezet konden ook geen potten breken zodat FC Breukelen uit kon lopen naar 4-0. Aanvaller Eser Ozkilit scoorde alle doelpunten en Argon duikelde naar de achtste plaats op de ranglijst.

Snel doelpunt
De thuisploeg scoorde al snel de 1-0, na acht minuten ging Ozkilit er op links vandoor en scoorde vrij simpel. Argon kwam in de loop van de eerste helft tot spaarzame mogelijkheden, een poging van Ilias Latif werd geblokt, hetzelfde lot onderging een poging van Bas Boelhouwer. Halverwege werd een afstandsschot van Bas Boelhouwer in tweede instantie door doelman Turksma onschadelijk gemaakt. Na een hoekschop leek Argon op gelijke hoogte te komen echter Ian Refos zag Turksma in de weg staan. In minuut 33 kwam Breukelen op 2-0, een bal van rechts werd opnieuw door Ozkilit tegen het net getikt. Even daarvoor zag Ilias Latif direct rood, niet voor de overtreding die hij beging maar het tikje dat hij daarna uitdeelde, dit op aangeven van de assistent. Daarna verscheen Ozkilit alleen voor Argon doelman Romero Antonioli maar hij schoot naast. Vlak voor het rustsignaal dook Ian Refos over links op voor het Breukelen doel maar ook nu trok Turksma aan het langste eind.

Extra aanvallers
De tweede helft zette coach Van Niekerk met regelmaat extra aanvallers in, Epi Kraemer, Dylan Bergkamp en Romario Aroma mocht de achterstand proberen te verkleinen. Maar FC Breukelen, na wat mogelijkheden om zeep te hebben gebracht kwam toch op 3-0, een slim lobje op rand buitenspel opnieuw van de voet van Ozkilit. Voor Argon kopte Kraemer naast na een hoekschop en dat was de enige aanvallende actie voor de Mijdrechters. Een kwartier voor het eindsignaal bracht Ozkilit met een diagonaal afstandsschot Breukelen zelfs op 4-0. Antonioli behoede Argon voor het vijfde doelpunt tegen door een bal van Sven Kolle over de doellat te tikken.Bijzonder teleurstellend resultaat voor de Mijdrechters die de supporters vandaag letterlijk en figuurlijk in de kou lieten staan.

Zaterdag komt Roda ’46 uit Leusden naar Mijdrecht, de heenwedstrijd werd met 2-1 verloren.
Vermeij+Beheer+B.V.Van+Zuylenvan+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Venen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.