U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Doelpuntloos g...

Doelpuntloos gelijkspel voor Argon JO13-1

Het was met anderhalve graad onder nul koud, maar de oefenwedstrijd die op het programma stond was om warm van te worden: uit bij aartsrivaal CSW. Maar eerlijk gezegd waren de omstandigheden dusdanig moeizaam dat we niet echt heel warm van het spel werden.

Over de gehele wedstrijd speelden we wel een tikkeltje beter, maar qua grote kansen gebeurde er niet veel en was de logische uitslag dan ook nul-nul. Er was een schotje van Yassir en Alec had het misschien beter met rechts kunnen proberen. Tussendoor schoot CSW een vrije trap over. Lode werkte zich met drie man in zijn nek goed uit de situatie, maar had geen kracht meer voor een goed schot. Een van de betere kansen was voor Cas, die goed richting de hoek schoot. Maar eerlijk is eerlijk, de keeper verwerkte dit goed tot corner. Bij ons ging de bal net naast en was het even hachelijk met drie corners op rij voor de gastheer. Aan de overkant kon Jesper, na een mooie passeer actie, niet goed uithalen en had Yassir een mooie vrije trap richting de kruising.

Wij legden al met al dus wel het iets betere spel op de gladde mat, maar met het gelijke spel kan ik uiteindelijk wel leven. Uiteraard bedanken we de invallers Jayno (werd als keeper niet echt getest) en Milan (sterk achterin) voor het meedoen vandaag.