U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon in foute...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon in foutenfestival onderuit

Foto van Foto van
De door sommigen met enige spanning tegemoet geziene derby in de eerste klas tussen CSW en Argon liep uit op een foutenfestival. Beide ploegen deden in dit opzicht niet voor elkaar onder. De bal naar een medespeler plaatsen lukte meestal niet en bij een simpele pass gleed de bal over de achter- of zijlijn of kwam zoals gezegd bij de tegenstander terecht. Argon speelde bij vlagen wel beter in de combinatie maar dat hield meestal op bij de rand van het strafschopgebied. De thuisploeg was fysiek de bovenliggende partij en toonde vaak meer passie.

De eerste doelpoging was voor Argon, het was Rachad Madi die na een hoekschop de bal over schoot. Halverwege werd een poging van CSW middels Van der Horst geblokt en een inzet van Dave Cornelissen, die wel erg lang door mocht gaan, leverde een hoekschop op voor de thuisploeg. De beste mogelijkheid was in de slotfase van de eerste helft voor opnieuw Cornelissen, op links doorgebroken had hij een vrije schietkans, echter de bal schoof hij voorlangs het doel van Romero Antonioli.

De tweede helft waren de doelmogelijkheden voor beide ploegen zeer schaars, alleen de dode spelmomenten zagen er gevaarlijk uit. In het begin kreeg Argon een vrije trap, Tim Steij plaatste de bal naar voren en Ian Refos kopte wel raak maar in handen van Rahim Gök. Maar na een kwartier kreeg CSW ook een vrije trap. Aanvoerder Nick van Asselen plaatste de bal in de richting van de tweede paal en vervolgens verdween de bal zonder door iemand geraakt te worden in het doel 1-0. Een half uur later bleek dit het winnende doelpunt. Argon probeerde met aanvallend ingestelde wissels de gelijkmaker te forceren maar het bleef bij hard werken en proberen. Enig lichtpunt was dat Patrick Lokken voor het eerst sinds 15 september weer wat minuten mocht maken in het eerste.

Zaterdag a.s. speelt Argon thuis tegen Huizen.
Piton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessLabre+AdvocatenVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\