U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon wint op ...

Argon wint op karakter van Huizen

Foto van Foto van Foto van
In een spannende wedstrijd tegen Huizen heeft Argon in blessuretijd de winst naar zich toegetrokken, na een voorsprong voor Argon maakte Huizen halverwege de eerste helft weer de gelijkmaker. Tien minuten in de tweede helft kwam Huizen op voorsprong maar acht minuten voor het eindsignaal kwam Argon op gelijke hoogte. Met een gelijkspel zou Argon tevreden zijn geweest maar in minuut 93 kwam dan toch de ontknoping middels een fraaie treffer van invaller Dylan Bergkamp (3-2), en het was alweer vier wedstijden geleden dat Argon met een zege van het veld stapte.

Snel doelpunt
De eerste poging richting doel was van de gasten, echter het vizier van Zakaria El Biyar was nog niet goed afgesteld, de bal ging naast. In minuut 13 strafte Epi Kraemer een fout van verdediger Wouter Bonke af, hij ging daarna richting doel en liet doelman Brian Willemse kansloos 1-0. In dezelfde minuut redde doelman Romero Antonioli de meubelen door een inzet van Huizen via de paal tot hoekschop te verwerken. De genomen hoekschop werd in tweede instantie door Aron Klaassen over het doel geschoten. Halverwege een unieke kans voor opnieuw Epi Kraemer, weer ging hij alleen op de doelman Willemse af echter hij struikelde over de bal en liet die mogelijkheid lopen. Een minuut daarna kwam Huizen wel tot een doelpunt, na een hoekschop kopte de vrijstaande Olivier Blaauw raak 1-1. Drie minuten later had Blaauw de hoek weer voor het uitkiezen maar hij mikte net naast. Voor rust zagen we daarna nog twee kansjes voor Argon, na een voorzet van Rachad Madi kopte Lorenzo Zorn in maar doelman Willemse kwam als winnaar tevoorschijn. Vlak voor rust zagen we weer zo’n aanval waarbij Tim Steij en Madi waren betrokken maar ook die leverde niets op.

Tweede helft
Huizen was in de beginfase sterk en kreeg mogelijkheden om op voorsprong te komen, eerst deed Benning een poging maar hij mikte te hoog en tien minuten later moest doelman Antonioli ingrijpen bij een poging van El Biyar en in dezelfde minuut profiteerde Quincy van Waveren van mistasten in de Argon defensie en zette hij de 1-2 op het bord. Met de aanvallende wissels Patrick Lokken en even later Dylan Bergkamp in het veld probeerde Argon nog een gelijkspel te forceren. Maar eerst schoot Buitenhuis van Huizen nog over, daarna schoot Bas Boelhouwer op de doelman, in de rebound schoot de aanjager van vanmiddag Jasper Werkhoven net naast. Zeven minuten voor tijd stond Wouter Winters aan de basis van de gelijkmaker voor Argon, een verre ingooi met de wind mee nabij de hoekvlag kwam in de doelmond bij Bas Boelhouwer en die tikte de bal tegen het net 2-2. Met Matthijs Coenradi als extra verdediger ging Argon de slotfase in. De druk van Huizen om in de slotfase alsnog een doelpunt te forceren was groot. Toen Argon weer eens aan de druk ontsnapte werd in blessuretijd de bal hoog naar voren geplaatst waarna Patrick Lokken de bal doorkopte op Dylan Bergkamp die direct uithaalde en de bal onhoudbaar voor Willemse in hoek plaatste 3-2. Direct daarna floot Arbiter Post af en werd Argon verrassend winnaar.

Zaterdag gaat Argon op bezoek bij WV-HEDW in Amsterdam.
Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Piton+Consultancyvan+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsReurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtVan+ZuylenLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.