U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > WV-HEDW overro...

WV-HEDW overrompelt slap spelend Argon

Foto van Foto van
Op bezoek in Amsterdam bij WV-HEDW liet Argon zich de eerste helft overrompelen door de thuisploeg. Drie snelle aanvallen werden omgezet in doelpunten en zo stond het in de eerste helft al 3-0 voor de thuisploeg. Het aanvallend concept van Argon in het vervolg leverde wel twee doelpunten op voor Argon, echter ook de gastheren scoorde uit snelle counters ook weer twee doelpunten. Uitslag 5-2. De score had nog hoger kunnen uitvallen, drie doelpunten van de thuisploeg werden afgekeurd vanwege buitenspel.

Plaaggeest
Plaaggeest deze wedstrijd was de topscorer van WV Joost Heij die met drie doelpunten zijn totaal opvoerde naar dertien. Al na vier minuten liet de aanvaller het net bollen, een snelle uitval over links werd door Heij verzilverd 1-0. Even daarna dook Ashraf Azzouz op voor het Argondoel maar Romero Antonioli pakte de bal. Al snel daarna moest Wouter Winters geblesseerd afhaken, hij werd vervangen door Jocelino de Sa. Daarna deed Argon wel pogingen om in aanvallend opzicht iets te forceren, Epi Kraemer kopte over en een afstandsschot van Jasper Werkhoven ging naast. Een snelle uitval over links bracht WV opnieuw in scoringspositie, nu was het Tim Correia die voor de 2-0 zorgde. Argon produceerde daarna een vrije trap, maar die ging naast het doel. Inmiddels werd Patrick Lokken ingezet en kon Ian Refos de kleedkamer opzoeken. Na veertig minuten kreeg Argon de eerste hoekschop, de kopbal daarna van Lorenzo Zorn werd een prooi voor de WV doelman. Daarna zagen een omhaal van Yannick van Doorn en werd een poging van Tim Steij geblokt. In minuut 44 sloeg WV opnieuw toe en ook nu weer door Joost Heij 3-0.

Argon herstelt zich
De tweede helft was meer een wedstrijd, Argon speelde overtuigender en ging op jacht naar doelpunten. Epi Kraemer verscheen alleen voor de WV sluitpost maar kon hem niet passeren, Tim Steij zag zijn schot via de keeper en de lat over gaan. Het was in minuut 67 dat Lorenzo Zorn de bal voor het doel kopte en de meegekomen Yannick van Doorn scoorde met een prachte omhaal de 3-1. Vlak daarna werd het aanvallend ingestelde Argon verrast met weer een uitval en nu was het invaller Damien de Vegt die het net liet bollen 4-1. Argon ging daarna wel door, Kraemer faalde vlak voor de keeper maar op een afstandsschot van Tim Steij had de goalie geen vat 4-2. Met Matthijs Coenradi voor Chris Daal ging Argon de slotfase in en toch liet het zich weer verrassen toen Heij op aangeven van Van Moerkerk de 5-2 op het scorebord zette. Intussen speelde Argon met een man minder, Jasper Werkhoven verliet geblesseerd de arena. In de slotfase zagen we nog een poging van Kraemer, een kopbal van Coenradi (over) en een vrije trap van Rachad Madi (keeper). En ook nog een afgekeurd doelpunt van invaller Benjamin Tunde.

Teleurstellend resultaat voor Argon maar dik verdiende punten voor de gastheren.
Zaterdag speelt Argon thuis tegen Roda’46 uit Leusden