U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO17-3 k...

Argon JO17-3 kopje onder tegen Olympia ´25

De tegenstander  was dit keer Olympia ´25 uit Hilversum. Een team dat CSW, waartegen Argon met 0-0 genoegen moest nemen, met 5 – 0 had verslagen. De voortekenen waren dus al niet heel erg gunstig maar er was goed getraind dus was er goede hoop op een goed resultaat.

En het moet gezegd, in de eerste minuten ging het spel redelijk gelijk op. Maar ook was het al snel duidelijk dat we hier met een sterke tegenstander te maken hadden. Snelle, balvaardige spelers die ook niet vies waren van een stevig duel. En het was in die persoonlijk duels waar Argon vaak het onderspit moest delven.Het leek een beetje of Argon achter de feiten aanliep.  Vaak waren het de Hilversumse spelers die net iets eerder bij de bal waren, net iets feller de duels ingingen en net iets vaker de Argon spelers zodanig opsloten dat er heel weinig speelruimte overbleef.Het was dan ook geen verrassing dat Olympia de score opende na een goed uitgevoerde aanval die de Argon verdediging het nakijken gaf.Argon probeerde wel iets terug te doen maar dat werd steeds meer gezocht in de individuele actie. Die liepen vervolgens vaak stuk op het compacte verdedigen van Olympia.  Het was dan ook jammer dat Argon er niet in slaagde met wat meer rust aan de bal en het zoeken naar de combinatie het Olympia wat lastiger te maken.De score liep dan ook op van 0-1 naar 0-2 bij de rust.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met een Argon dat het bleef proberen en een Olympia dat door stevig tackelen en compact spelen de bovenliggende partij bleef. Zo werd het al snel in de tweede helft  0-3 en een twintig minuten later 0-4. Wel waren er in de tussentijd ook voor Argon kleine kansjes maar die eindigden niet in het net. Het dichtst bij was een bal op de paal maar helaas kon die niet worden meegeteld.Samenvattend, een prima tegenstander die verdiend gewonnen heeft van een hardwerkend Argon dat met nogal wat pijntjes teleurgesteld het veld verliet.

Volgende wedstrijd op 9 maart tegen Legmeervogels in Uithoorn. Die hebben tegen Olympia met 1-0 verloren… Dus…..?