U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Strijd en inze...

Strijd en inzet Argon JO15-3 resulteert in winst in bekerwedstrijd

Amstelveen/Heemraad JO15-2 was niet opgewassen tegen het tactische spel en de inzet van de Argonauten, overigens met slechts 1 wissel. Maurits, Zeppe, Rody en James waren al lekker aan het genieten van de voorjaarsvakantie, zodoende stond coach/trainer Jan Lucas voor de opgave om het sterke Amstelveen lastig te maken met een gekrompen selectie. Een geluk dat hij beschikt over spelers die op meerdere plekken gepositioneerd kunnen worden, er moest soms geschoven worden.

Samir en Keith brachten veel snelheid voorin op goed aangeven van het middenveld. Het was Samir die al vlot in de eerste helft een prachtig doelpunt wist te maken, 1-0. Hierna wisten de bezoekers op snelheid de achterhoede uit te spelen en vanaf links keurig de verre hoek te kiezen, keeper Noah koos de korte, helaas 1-1. Samir werd gewisseld voor Ismail, die na 2 minuten met een zwak schot via de paal toch het net wist te vinden, de keeper was er niet op tijd bij, 2-1. Tom had nog een mooie kans voor doel, maar werd gestopt door de zeer goede keeper van Amstelveen.

Na rust ging het gelijk op. Amstelveen/Heemraad ging vol in de aanval en zette veel druk wat resulteerde in kansen voor Amstelveen. Het was keeper Noah die door haar reddingen de voorsprong in stand hield. Er volgden momenten, bijvoorbeeld bij een vrije trap voor de bezoekers, dat het toch even billenknijpen werd voor de toeschouwers. Daan kreeg daarna een kans door een lange bal en kon alleen op de keeper af, helaas schoot hij keihard op de keeper die mooi uit zijn doel kwam. Samir kreeg geel van scheidsrechter Roel wegens een overtreding en kon naar de kant. Argon speelde nu met 10 man en coach Jan besloot de boel dicht te gooien in de verdediging om niet in de laatste 10 minuten de voorsprong weg te geven. Aangemoedigd door de toeschouwers hebben ze het eindsignaal gered door goed te verdedigen. Winst is behaald in een goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Complimenten voor keeper Noah die bepalend is geweest in de 2e helft. Argon Jo15-3 bekert door!

Rutger, Sem, Mike, Chafik, Daniël, Tom, Daan, Ismail, Keith, Samir, Yusuuf, Noah en coach Jan Lucas gefeliciteerd met deze fantastische prestatie.
Venen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmPiton+ConsultancyVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Labre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.