U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 o...

Argon JO13-1 onderuit bij Buitenboys

De combinatie van razende reporter en vlaggenist levert een niet al te groot verslag op. We gingen, wegens de vakantie niet geheel compleet, op bezoek bij Buitenboys in Almere. En hoewel bij de start de ochtend al een heel stuk onderweg was, waren we niet helemaal wakker. Want direct vanaf de aftrap van de gastheer kregen zij een corner, die er bij de tweede paal in ging. Nu waren de mannen wél wakker en er ontspon zich een gelijkwaardige eerste helft. Waar beiden best aardige kansen kregen om een goal te scoren. Jesper en Yassir hadden kunnen/moeten scoren en bij ons lag Djaino goed in de weg bij een uitbraak.

Het manco van de eerste helft was ook aan het begin van de tweede helft weer te zien, want binnen drie minuten was er weer een tegengoal. En ook nu pakten we draad daarna op en speelden we het merendeel op hun helft. Toen het na een minuut of tien 3-0 werd leek het duel gespeeld. Maar Yassir schoot snel daarna (en van heel ver) de 3-1 over de keeper heen. En er kwamen kansen op meer (o.a. Germain en Nigel). Maar we hadden een beetje pech in de afronding. En toen het kort na elkaar na twee snelle uitbraken van de gastheren 4-1 en 5-1 werd was het klaar. In de laatste minuut werd het nog 6-1. Het verhaal van de wedstrijd was dus: wij de kansen, zij de goals. Maar ook afronden hoort bij het spelletje. Dus een terechte, maar ook geflatteerde nederlaag.
Piton+ConsultancyVan+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenStichting+Ronde+Venen+Fondsvan+der+HelmVenen+Into+BusinessReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.