U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 r...

Argon JO13-1 redt het niet bij RODA '23

Deze zaterdag gingen we naar (het hoog geplaatste) Roda ’23. We kregen hulp van Milan en Germain omdat Cas, Floris en Sebas ziek/geblesseerd waren.

Direct na de aftrap van de thuisploeg pakte Sven de bal af en bracht Yassir in stelling. Die schoot hard in, maar hun keeper redde fraai. Aan onze kant was er een soortgelijke actie, en nu was het Thijs die redding kon brengen. Na een goed blok van Milan kon Germain op doel schieten, maar helaas ging de bal er via de paal en verdediger niet in. Roy en Wessel stonden achterin hun mannetje en na een diepe bal van Roy kon Alec net niet lekker uithalen. En na een stormachtige eerste tien minuten werd het een beetje tammig, en werd het een middenveld-wedstrijd. En in deze fase werd dus juist geen goal verwacht, maar was het de thuisploeg die (uit een nette aanval) de 1-0 op het bord zette. Joep schoot nog hard, maar net naast en Yassir stuitte voor de tweede keer op de keeper. Uit die corner die daar op volgde kopte Sven maar rakelings naast. Vlak voor de rust volgde nog een domper, want opnieuw scoorde Roda.

De tweede helft kwamen Nigel, Lode en Jesper erin. Op het middenveld lukte het onder andere Maxime en Jamy niet de controle op dit deel van het veld te krijgen. En ondanks de inzet van iedereen was de tweede helft van een beduidend minder niveau. Soms kijk ik bij de training en zie ik prima dingen, maar vandaag lukte het niet dit ook in de wedstrijd te laten zien. Ook Roda was niet meer in beste doen en dus was het schouwspel niet echt super. Roy veroorzaakte (zwaar gestraft hoor) een penalty voor de 3-0 en wij kregen ook een goedkope pingel, die door Alec overtuigend binnen werd geschoten. Er werd bij ons nog op de lat geschoten, maar dat was het dan ook wel. Helaas dus een 3-1 verlies.

Deze week de beuk er weer in op de training en dan zien we op zaterdag hopelijk ook het goed spel weer tussen de lijnen. Dan volgen de punten vanzelf.

Verkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenPiton+ConsultancyJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmHandling+Company+MijdrechtVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.