U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO17-3 r...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO17-3 richt zich op na zwak begin

Foto van
Het was weer zo’n begin. Slaperig begon het team aan de wedstrijd. Weinig geïnspireerd liepen de spelers over het veld. De tegenstander van vandaag, Legmeervogels, zag daardoor de kans schoon. Toch al geen team om al te gemakkelijk over te denken, bleken ze in grofweg het eerste kwartier behoorlijk effectief.

Na 17 minuten keek Argon dan ook tegen een volkomen onnodige 2-0 achterstand aan. Een fel en doortastend Legmeervogels sneed keer op keer door de mat spelende linies van Argon. Ook viel weer op dat het coachen van elkaar nog steeds te wensen overlaat. Hoewel de spelers elkaar wel aanmoedigen is het onderling echt coachen en steunen nog onvoldoende ontwikkeld. Dat blijkt tegen een stevig spelende tegenstander die veel druk op de bal zet grote problemen op te leveren. Gelukkig was het tweede doelpunt van Legmeervogels als het rinkelen van een ouderwetse wekker. Iedereen schrok wakker.
Het werd van de kant van Argon een stuk actiever, sneller en feller. Dat leidde meteen ook tot foutjes in de verdediging van Legmeervogels. Die had het tot dan toe wel al te gemakkelijk gehad. Het was dan ook dik verdiend toen Joey, op aangeven van Swen het eerste tegendoelpunt in het net legde. Dat zorgde meteen voor nog meer energie bij Argon terwijl Legmeervogels begon te twijfelen. Argon trok in de 25e minuut nog eens aan het langste eind toen Toine van de verwarring voor het doel van Legmeervogels profiteerde door de bal listig in de kunststof touwen te tikken. Er kwam daarna meer balans in de verhoudingen en hoewel de wind het spel moeilijk maakte ontspon zich een interessante strijd tussen twee teams die allebei niet wilden verliezen. 2-2 bij de rust en nog alles om voor te spelen.

De tweede helft begon al meteen sensationeel. Nog voor alle toeschouwers aanwezig waren lagen er al twee doelpunten in. Het eerste voor Argon waar Floris na een rush de keeper omspeelde. Niet lang daarna was het echter alweer 3—3. Toch bleek dit de ommekeer in de wedstrijd. Argon had er weer zin in. Het middenveld kreeg meer grip op de wedstrijd en de verdediging hield de zaak prima dicht. Daardoor kon Daan af en toe goed opstomen en werd de druk op de verdediging van Legmeervogels steeds verder opgevoerd. Het kon dan ook niet uitblijven dat Joey, met een voor hem typische actie, van dichtbij zou scoren, 3-4.
Dat brak de tegenstand van Legmeervogels, hun hoop vervloog met de snelheid van de wind die intussen met stormkracht over het veld raasde. Het was dan ook kwestie van tijd dat de vijfde van Argon zou vallen. Dit keer wist Niels koeltjes te profiteren van de wanorde in de Uithoornse defensie.

Eindstand, dik verdiend, 3-5. Mooi resultaat. Komende zaterdag zullen we zien of het team in de thuiswedstrijd tegen VVC vanaf de eerste minuut mentaal “aanwezig” kan zijn…
Handling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmPiton+ConsultancyLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenReurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\