U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon drukt Vi...

Argon drukt Victoria dieper in de zorgen

Foto van Foto van
Argon heeft tegen de rode lantaarndrager Victoria uit Loosdrecht ruim gewonnen, na een 1-0 ruststand ging het na de pauze gemakkelijker voor Argon. Het liep uit naar 4-1 en daarmee spaarde het in zekere zin Victoria want de score had zeker verdubbeld kunnen worden. Het eerste succes voor de pas aangestelde coach Aart Jan van Boksel en teammanager Hans Remmerswaal. Beide waren tevreden over de inzet van Argon en de gecreëerde mogelijkheden.

Snelle goal
Het openingsdoelpunt in deze wedstrijd viel snel, na acht minuten verzilverde Epi Kraemer een pass van de weer uitstekend spelende Jasper Werkhoven, hij liet doelman Daniel van Veen kansloos, 1-0. Maar na anderhalve minuut had Dylan Bergkamp de score al kunnen openen, alleen voor de sluitpost schoot hij te zacht in handen van de Victoria keeper. Ook een schot van Ian Refos bereikte de doellijn niet, het schot werd geblokt. Ook Bas Boelhouwer schoot, op aangeven van Bergkamp,  te zacht in. Zo halverwege de eerste helft een opleving van Victoria en Argon kwam met de schrik vrij, de bal bleef maar hangen in het strafschopgebied maar werd uiteindelijk toch tot hoekschop verwerkt. Het vervolg, mede door de wind, zag er weer gevaarlijk uit maar uiteindelijk ging de bal naast. Ook een schot van Marouan Halouchi namens Victoria ging naast. Daarna was het weer Argon dat op jacht ging naar een doelpunt maar toch niet afdrukte. Een voorzet van Patrick Lokken werd door Ian Refos te zacht inkopt, en ook zette Lokken Dylan Bergkamp weer alleen voor doelman Van Veen maar de keeper greep in.

Meer succes
De tweede helft had Argon meer succes, maar het publiek moest toch nog twintig minuten wachten. Een poging van Lokken werd onschadelijk gemaakt, de actie Kraemer leverde alleen een hoekschop op en Bergkamp produceerde een afzwaaier. Daarna, mede door de wind die dwars over het veld stond een periode met flipperkastvoetbal. De bal bleef maar hangen en pas in minuut 63 viel het tweede Argondoelpunt, een voorzet van Epi Kraemer werd door Patrick Lokken fraai binnen gewerkt. Bas Boelhouwer zette enkele minuten later de 3-0 op het bord door een afstandsschot in de bovenhoek te krullen. Ook Ian Refos pakte een doelpunt mee, hij kopte een voorzet (tegen de wind in) van Wouter Winters fraai in voor de 4-0. Daar tussendoor scoorde Victoria ook nog een eigen doelpunt maar de uitstekend leidende scheidsrechter B. van Kommer kon dat niet constateren. Een kwartier voor tijd mochten Kraemer en Lokken gaan douchen, Ilias Latif en Rachad Madi namens hun plaats over. Een afgeslagen hoekschop bracht Victoria de eretreffer, Kieran van de Werf scoorde 4-1. Even later verving Tim Steij de geblesseerd geraakte Chris Daal. In de slotfase moest de Argondoelman Romero Antonioli nog twee maal ingrijpen, eerst bij een poging van dichtbij en later bij een vrije trap, hard en laag, in de hoek.

Zaterdag opnieuw een thuiswedstrijd, nu tegen FC Breukelen.