U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 d...

Argon JO13-1 deelt weer de punten met Swift

Deze zaterdag kwam Swift bij ons op bezoek. Dit keer geen invallers uit andere teams. Floris is bijna terug van zijn blessure, maar voor de rest waren we compleet. Swift stond slechts twee punten boven ons, dus hopelijk de kans om weer eens een driepunter te scoren. Maar zoals wel vaker dit seizoen begonnen we wat slapjes aan de wedstrijd, want binnen een minuut lag de bal er bij ons al in. Een strakke schuiver in de hoek was Thijs te machtig. En binnen vijf minuten, na een snelle uitval, werd het ook al 0-2. Tussendoor kon Thijs nog een bal klemvast pakken. Nu waren we wel wakker met zijn allen en werden we wat sterker. Yassir schoot eerst nog op de keep maar halverwege de eerste helft maakten we de aansluitingstreffer. Sven ging over de as goed door en gaf voor op Alec. Die hield vlak voor de achterlijn de bal goed binnen en gaf een assist die door Lode binnen getikt kon worden. De bal werd meteen uit het net gehaald om voor de gelijkmaker te gaan. Roy kwam er in voor Joep en hierdoor ging Sven op het middenveld spelen. Samen met Jesper en Maxime kregen we dat middenveld beter in handen. Achterin hielden Jamy en Wessel Swift van meer goals af en voorin kopte Yassir bijna binnen. Uit de daaropvolgende corner kopte Alec bij de tweede paal maar rakelings naast. Uiteindelijk werd vlak voor rust ons sterke spel beloond met de 2-2. En zo zie je ze niet vaak bij sport in beeld op zondagavond. Maxime knalde werkelijk waar fantastisch binnen van een meter of dertig (of meer). Precies in de winkelhaak! Echt een beauty!

Na de rust kwamen Nigel en Sebas er in. Thijs had nog een lastige, stuiterende bal klem en aan de overkant kregen we kansen op de winst. Nigel schoot net naast na een mooie aanval via Alec en Sebas. Na een steekbal van Yassir kon Cas ook net niet scoren en Sebas volleyde de bal uit een corner recht op de keeper af. Thijs moest nog een keer gestrekt (gelukkig had hij zijn nagels niet geknipt) om er een corner van te maken. Nigel schoot nog voorlangs en Cas kopte een corner naast. Er waren dus wel kansen op de overwinning, maar helaas eindigde het duel in 2-2. Na een slap begin hebben de boys zich sterk terug geknokt in de wedstijd en hadden we misschien wel de drie punten verdiend. Ik heb een mooie pot voetbal gezien en van de jongens genoten!