U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon krijgt i...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon krijgt in slotminuut deksel op de neus

Foto van
Argon leed tegen BOL een onnodig verlies, het kwam in de eerste helft wel op voorsprong maar moest in de slotminuten toch buigen voor de ploeg uit Broek op Langedijk. Het niet afmaken van de vele scoringsmogelijkheden was daar debet aan. Het gemis van drie basis basisspelers kan als excuus gelden maar was uiteindelijk niet de oorzaak.

Slechts één doelpunt 
De toeschouwer zagen wel een aantrekkelijk duel waarin Argon, gezien het spel, de bovenliggende partij was. De pupil van week Twan Pappot uit de JO11-1 gaf wel het goede voorbeeld maar dat werd vanmiddag door de aanvallers niet echt opgepikt.Al in de achtste minuut kon Ilias Latif Argon op voorsprong zetten, na een actie van Dylan Bergkamp verscheen hij voor doelman Snoek maar de bal belandde op het dak van het doel. Bij een vrije trap daarna kopte de meegekomen Dennis Filippo over en ook bij een vrije trap van de voet van Ilias Latif stond het vizier nog niet goed afgesteld. Pas na een kleine veertig minuten kon het eerste doelpunt van Argon gevierd worden, op aangeven van Latif scoorde Ian Refos de 1-0. BOL zette er daarvoor wel enige pogingen tegenover, Koen Tros schoot van dichtbij in handen van de vanmiddag goed op dreef zijnde Romero Antonioli en dat ondervond ook een schot van Bas Jonker en opnieuw Koen Tros. Vervolgens zette een goede pass BOL’s topscorer Sietse Brandsma alleen voor Antonioli maar de Argon sluitpost greep goed in. In de slotminuten van de eerste helft nog enkele acties van Argon, een schietpoging van Jasper Werkhoven scheerde over de kruising en na een hoekschop kopte Ilias Latif in handen van doelman Snoek terwijl Epitace Kraemer vlak voor het rustsignaal de bal vanaf 2 meter nog over het doel wist te werken.

Meer mogelijkheden
Gelijk na de hervatting kon Argon de voorsprong verder uitbreiden maar de kopbal van Ilias Latif stuitte op de lat in plaats van er net onder te verdwijnen. Ook een vrije trap van Rachad Madi werd een prooi voor keeper Snoek evenals een schot van Jasper Werkhoven na een afgeslagen hoekschop. BOL kreeg ook een vrije trap op rand strafschopgebied maar de bal ging hoog over. Dat lot onderging ook de poging van Bas Jonker. Met nog een kwartier te gaan kreeg BOL een strafschop toegewezen, echter op advies van de assistent werd deze beslissing teruggedraaid. Het laatste kwartier stond Argon meer onder druk. Het opportunistische spel van de gasten, veel lange ballen naar voren, had aanvankelijk nog geen succes. Eerst kreeg Argon nog kansjes, Kraemer zijn schot was voor de doelman, Madi schoot naast en Latif schoot te slap in en de bal was ook een prooi voor de keeper. Met Tim Steij en Patrick Lokken ging Argon de slotfase in. Na een prachtige redding van Antonioli werd het ‘pompen van lange ballen naar voren’ toch beloond, Sietse Brandsma pakte toch nog zijn doelpunt mee en in blessuretijd kopte Koen Tros de winnende tegen het net. Hoewel met een gelijk spel een ieder tevreden was geweest kwam deze uitslag bij Argon aan als een mokerslag.

Door deze nederlaag duikelde Argon naar een gedeelde zesde plaats op de ranglijst en moest het de kop van de derde periode afstaan aan DHSC.

Zaterdag gaat Argon op bezoek in Hoorn bij Zwaluwen ’30.
Venen+Into+Businessvan+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenPiton+ConsultancyVan+ZuylenReurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\