U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 i...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO13-1 in slotfase onderuit

Foto van
Geen blauw-wit tenue vandaag voor Cas, Floris en Joep, maar gelukkig was er Mees die het team kwam aanvullen. Zeeburgia, de nummer 2 in de competitie, kwam op bezoek dus op voorhand kon het best wel eens een lastig duel worden. En in de beginfase bleek dat ook wel want het spel speelde zich meer op onze helft af, dan aan de overkant. Maar de beuk werd er door onze boys ingegooid en af en kwamen we er met aardige combinaties redelijk uit. Niet dat we gevaarlijk werden hoor. Dat werd het bij ons wel na een ongelukkige terugspeelbal. Een vrije trap op 4 m van onze doellijn, maar we overleefden deze hachelijke situatie. Toch viel niet veel later de 0-1. Uit een corner werd de rebound precies achter de kansloze Thijs geschoten. Toen we eindelijk in hun zestien terecht kwamen kwam ook meteen de gelijkmaker op het bord. Via Sven gaf Jesper de bal aan Alec die via een Zeeburgiaans been tot corner werd verwerkt. En het was Yassir die die corner er in enen indraaide!!! Maar halverwege de eerste helft stonden we weer achter. Eerst was er nog de knappe reflex van Thijs, maar Roy dacht ook even keeper te spelen door de bal in een reflex in zijn handen te pakken. Het zag er vreemd uit en de scheids had het eerst niet eens door. Maar vlagger Barry (en vader van Roy) kon niet anders dan eerlijk toegeven dat de uitploeg een penalty verdiende. Die werd overigens zeer knap in de kruising geschoten.
 
Na de rust kwamen Sebas en Mees erin voor Roy en Lode. Nigel ging dieper spelen en gaf invaller Sebas een mogelijkheidje. Ook Alec was dreigend maar stuitte op de keeper. Het was een fase waarin we een aantal gevaarlijke corners hadden. En de tweede gelijkmaker kwam er aan. De assist was van Yassir en het was Alec die met een mooie boogbal de 2-2 maakte. Het leek er even op dat we “er op en erover” konden, maar echt goede kansen kregen we niet meer. Aan onze kant werd een vrije trap tot doelpunt gepromoveerd. De spirit leek nu wat weg en het was meer een kwestie van tegenhouden. Dat deden o.a. Jamy, Wessel en Maxime prima. Ze konden helaas niet voorkomen dat het in de slotfase nog 2-4 werd.

Dus helaas weer een verlies, maar tegen een sterke opponent best weer een goede pot gespeeld. Met deze spirit moeten we de komende duels (tegen gelijkwaardiger tegenstanders) de punten wel gaan pakken.
Van+ZuylenVermeij+Beheer+B.V.Piton+Consultancyvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVenen+Into+BusinessStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtJumbo+Veenbrink

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\