U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 o...

Argon JO13-1 oefent doelpuntrijk

Geen competitieduel, maar om in het ritme te blijven speelden we thuis een oefenpotje tegen WV-HEDW JO13-2. De eerste redding was van Thijs, maar niet veel later stond het alsnog 0-1. Daarna kwamen wij opzetten met een schot van Lode en ook een poging van Nigel die op de lat belandde. Niet veel later viel de gelijkmaker. Alec kon scoren na een paar mooie acties van Nigel. Maar nog voor rust liep de marge (snel) op. Eerst werd het na een scrimmage 1-2, en een als voorzet bedoelde hoge bal vloog er bij de verre kruising in.

Na de rust werd eerst bij ons nog op de paal geschoten, maar daarna maakten Yassir en Alec de gelijke stand. Twee keer was het goede, voorbereidende werk van Sven. En weer kwamen we op achterstand. En weer kwamen we gelijk. Vrij snel na de 3-4 werd het na een beheerste actie van Yassir 4-4. Er kwam nog een bal bij ons op de lat en na een van de mooiste aanvallen van de dag knalde Sebas op de keeper. Dus beiden hebben de kansen op de winst gehad, maar een gelijkspel was gezien het spelbeeld van de hele wedstrijd ook wel terecht.

Ik denk dat we klaar zijn voor de laatste vier competitieduels en hoop én verwacht dat we laatste plaats nog wel gaan verlaten.