U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO13-1 o...

Argon JO13-1 oefent tegen CSW

Een keer geen training, maar een oefenwedstrijd op dinsdagavond. En niet zo maar eentje, maar die tegen de buren van CSW. In de winter oefenden we ook tegen hun met een 0-0 als resultaat, nu werd er met 3-1 gewonnen.

We speelden 3 x 20 minuten en de 1e fase was het over en weer. De goal uit een mooie volley van Alec werd afgekeurd omdat er daarvoor iemand van ons buitenspel stond. Aan onze kant hadden we een knullig momentje wat vlak voor de eerste break de 0-1 voor CSW opleverde. Maar al snel na die break werd het gelijk. Alec en Brooklyn deden het voorwerk en Jesper kon vanuit de rebound scoren.
Toen was er een lange fase dat CSW de betere was. Maar zowel een schot op de kruising als eentje vol op de lat leverde hun geen nieuwe voorsprong op. In het laatste deel kwamen wij op voorsprong. Een individuele actie van Yassir, eindigend met een mooie boogbal, betekende de 2-1. Sebas gaf daarna koppend voor op Sven, die ook koppend scoorde, maar ook deze goal (weer buitenspel) werd afgekeurd. Uiteindelijk werd het toch nog 3-1 door Lode, die een afvallende bal in de hoek schoof.

Een prima oefenduel met goede en minder goede fases om mee verder te gaan. Maar vooral heel lekker om van CSW te winnen.
Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVenen+Into+BusinessPiton+ConsultancyHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+Goedvan+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.