U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon komt tek...

Argon komt tekort tegen DHSC

Foto van Foto van
In de herfst kon Argon in Utrecht nog als winnaar van het veld stappen, maar afgelopen zaterdag zat het er niet in. Er waren zeker wel mogelijkheden om te scoren voor de Mijdrechters maar de technisch en fysiek sterkere tegenstander trok aan het langste eind. De ruststand was 0-1 en Argon scoorde daarna nog wel de gelijkmaker maar de 1-2 viel al na negen minuten en een kwartier voor tijd gooide de koploper de deur definitief in het slot door voor de 1-3 te zorgen.

Gemist
Argon kon al na twee minuten op voorsprong komen, een overtreding op Rachad Madi (gevaarlijk spel) in het strafschopgebied noopte scheidsrechter Hardeman de bal op de stip te deponeren. Een onverwachte meevaller voor Argon maar Ian Refos joeg de bal tegen de ballenvanger. Een gemiste kans voor de thuisploeg die daarna weinig had in te brengen tegen de Utrechters. DHSC was in de aanvallende acties behoorlijk gevaarlijk, het was duidelijk dat enkele spelers boven het eerste klasse niveau uitstaken. Maar in doelpunten kon dat vooralsnog niet uitgedrukt worden. Na een hoekschop leverde Bal een kopbal af maar Antonioli greep goed in. Ook daarna bij een vrije trap en even later bij weer een hoekschop bleef de defensie van Argon overeind. Maar na ruim dertig minuten was het toch raak voor de Utrechters, een pass van rechts werd door Emre Bal diagonaal ingeschoten, 0-1. Daarna probeerde Bal het nog een paar keer maar hij schoot naast en ook greep doelman Romero Antonioli goed in. Argon stelde daar alleen een vrije trap van Madi tegenover, maar de bal werd door de defensie van DHSC weggewerkt. Op slag van rust leek de wedstrijd al beslist te worden toen Genaro Snijders alleen voor Antonioli verscheen maar de sluitpost van Argon greep weer goed in.

Sterk begin Argon
Argon begon sterk aan de tweede helft en was niet van plan om zomaar de overwinning cadeau te geven, dat resulteerde na negen minuten in de gelijkmaker, op aangeven van Ilias Latif scoorde Bas Boelhouwer de 1-1. Drie minuten daarna verscheen Ilias Latif alleen voor doelman Willemse maar die kon met een uiterste krachtsinspanning de bal tot hoekschop verwerken. Maar de 1-2 voor de gasten viel eigenlijk te snel voor Argon, plaaggeest Emre Bal kon bij een aanval over rechts eigenlijk simpel voor de 1-2 tekenen. Met Kraemer voor Refos ging Argon de laatste 25 minuten in, Kraemer forceerde een hoekschop en daarna leek Argon weer op gelijke hoogte komen maar Bas Boelhouwer kopte rakelings over kruising. Daarna ging een kopbal van DHSC over maar een kwartier voor tijd gooide de gasten de deur definitief op slot, een voorzet Mitch van de Vlist werd weer door Emre Bal afgerond, 1-3. Aan Argon zijde zagen we nog een poging van Madi die naast ging en Van der Vlist zag zijn kopbal van dichtbij gepakt door Antonioli. In de slotfase werd Jasper Werkhoven vervangen door debutant Teun Gortenmulder, echter de stand bleef ongewijzigd. Een verdiende overwinning voor DHSC dat dat door deze uitslag koploper blijft al zit de concurrentie gevaarlijk dichtbij.

Zaterdag gaat Argon op bezoek bij FC Aalsmeer.