U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon krijgt F...

Argon krijgt FC Aalsmeer gemakkelijk knock-out

Foto van Foto van
Argon verwachtte een heet middagje in Aalsmeer, de bloemendorpers zouden bij winst al gevrijwaard zijn van nacompetitie en eerste klasser blijven. Het was warm in Aalsmeer maar het spel van FC Aalsmeer was niet bepaald indrukwekkend. Argon miste veel kansen en verzuimde zelfs vanaf elf meter te scoren maar de thuisploeg profiteerde niet. Met nog twintig minuten op de klok kopte Patrick Lokken ongehinderd de 0-1 binnen. En daar bleef het bij. Uitblinkers waren de beide doelverdedigers Veldman en Antonioli.

Kansen
De eerste mogelijkheid was voor Argon, op aangeven van Dylan Bergkamp schoot Ilias Latif naast en ook Epi Kraemer die van dichtbij aanlegde faalde. Na twintig minuten maakte de overigens goed spelende Thomas Harte ongelukkig hands na een voorzet van Madi, scheidsrechter Turk oordeelde strafschop, Ilias Latif schoot in van elf meter maar doelman Veldman koos de goede hoek. Daarna kopte Bas Boelhouwer op aangeven van Dennis Filippo goed in maar doelman Veldman greep in. Vervolgens zagen we wat weerwerk van de gastheren, op aangeven van Tiller schoot Berry Kramer net over en invaller Daan Vaneman zag Antonioli naar de goede hoek gaan. Ilias Latif probeerde het met een afstandsschot omdat doelman Veldman ver voor zijn doel stond maar de bal scheerde over het doel.

Slechts één doelpunt
In de tweede helft verwachte Argon wel een fel offensief van de gastheren, echter het kwam er nog niet van. We zagen een actie van Kraemer waarna Madi net naast schoot, een vrije trap van Madi die achter ging, een schot van Tiller namens Aalsmeer dat voorlangs ging en ook Daan van Huffel produceerde een afzwaaier. Met nog een half uurtje te gaan mochten Kraemer en Bergkamp gaan douchen, Patrick Lokken en Ian Refos namen hun  plaatsen in. Dat leverde al snel resultaat op, eerst testte Lokken doelman Veldman en even later was het op aangeven van Refos dat Lokken ongehinderd de 0-1 stand binnen kon koppen. Combinaties tussen Latif en Lokken leverde vervolgens wel mogelijkheden op maar tot scoren kwam het niet. Intussen moest Chris Daal geblesseerd afhaken, Max Rood nam zijn plaats in. Vlak voor tijd ging Refos alleen op doelman Veldman af maar Veldman plukte de bal van zijn schoen. Even later vertolkte Veldman weer een heldenrol toen hij schoten van Latif en Lokken bekwaam pareerde. Aalsmeer kreeg daarna nog mogelijkheden, Kramer schoot voorlangs en ook een kopbal werd door Antonioli onschadelijk gemaakt. In blessuretijd kreeg Aalsmeer drie hoekschoppen op rij te nemen en als bonus nog een vrije trap vanaf rand zestien: het was allemaal onvoldoende om alsnog een punt in Aalsmeer te houden.

Zaterdag de laatste thuiswedstrijd van Argon tegen ARC uit Alphen aan den Rijn, de nummer twee van ranglijst.