U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon in tweed...

Argon in tweede helft langs ARC

Foto van Foto van
Er stond wel enige spanning op deze wedstrijd, de tegenstander uit Alphen aan den Rijn kon een periodetitel bemachtigen bij winst en dan alsnog gaan strijden voor een plaats in de hoofdklasse. Hoewel de gasten voldoende kansen kregen om de drie punten mee naar huis te nemen was het toch Argon dat de punten in huis hield. In de tweede helft scoorde Argon de 1-0 en mede door uitstekend keeperswerk van de doelman van Argon Romero Antonioli bleef de 0 op het scorebord voor ARC. DHSC werd in deze klasse kampioen en ARC gaat toch de nacompetitie in omdat ook hun concurrenten punten verspeelden. Argon is gedeeld vijfde geworden in de slotstand.

Verdedigingsproblemen
Argon coach Aart Jan van Boksel moest een drietal verdedigers missen vandaag door blessures, als verassing werd aanvaller Epi Kraemer als rechtsachter geposteerd. Na een wat onwennig begin werd hij in de tweede helft een van uitblinkers bij Argon. ARC had in de eerste helft de beste mogelijkheden om op voorsprong te komen, veel balbezit op het middenveld en een handvol hoekschoppen zetten de defensie van Argon wel onder druk. Bij pogingen van Luuk Samsom na hoekschoppen kopte Samsom eerst naast en een paar minuten later tikte Romero Antonioli de bal van hem over de lat. Daarna was het beurt aan Lionel Frederik namens ARC, de eerste poging schoot hij rakelings voorlangs en toen hij na een knappe dieptepass op de Argondoelman afging plukte Antonioli de bal van zijn schoen. Na pogingen van Jeroen Borsboom en weer Lionel Frederik en tussendoor weer twee knappe reddingen van Romero Antonioli was het tien minuten voor rust de beurt aan Argon. Eerst bracht Jasper Werkhoven nog redding op een inzet van Coen de Groot maar toen zagen we een schot van Ian Refos dat door doelman Balk knap werd gepareerd, dat deed Balk drie minuten later weer bij schot in de hoek van Patrick Lokken. Jeroen Borsboom leek ARC op slag van rust toch op voorsprong te zetten maar zijn omhaal werd door Antonioli doorzien.

Een doelpunt
De tweede helft had Argon meer vat op het spel, de coach van ARC bracht in de loop van deze helft een drietal wissels in wat het spel niet echt ten goede kwam. Na een leuke aanval ging een poging van Rachad Madi over. Daarna werd een voorzet van Ilias Latif tot hoekschop verwerkt en de hoekschop daarna kwam in een overvol doelgebied terecht met Dennis Filippo en Bas Boelhouwer in schietpositie. Bas Boelhouwer profiteerde 1-0. Argon ging daarna door, schoten van Jasper Werkhoven werden tot twee keer toe geblokkeerd. Pogingen van Rachad Madi en Ilias Latif werden een prooi voor doelman Balk. De laatste vijf minuten waren voor de Argondoelman, twee maal hield hij Jeroen Borsboom van scoren af en ook twee maal invaller Huub Oversloot. Vlak voor tijd zagen een applauswissel voor de scheidende Patrick Lokken, hij werd vervangen door Stan van Scheppingen die even daarna zag dat zijn doelpoging door doelman Balk onschadelijk werd gemaakt. In de slotminuut zagen we nog een knappe kopbal van Stefan de Horde maar de Argonkeeper weigerde ook nu mee te werken aan een ARC feestje.
van+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Labre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Venen+Into+BusinessVerkaik+Holding+B.V.