U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > ARGON B5 Winte...

ARGON B5 Winterkampioen

In een uitstekende en sportieve wedstrijd tegen BFC B5, dat enkele gastspelers uit de B3 en B4 nodig had om een team te vormen, bevestigde Argon B5 dat zij deze seizoenshelft de beste zijn.

De verdiende voorsprong kwam via links waar Yaw goed doorzette en met een mooie lob de BFC keeper verschalkte. Na enkele speldenprikken van BFC scoorde Yoran met zijn linkerbeen prachtig de 2-0. BFC probeerde het wel, maar met Lennart op doel en Robbert, Youri, Mitchel en Stefan achterin en Rik op de 4 was er voor BFC geen doorkomen aan. Speciaal Stefan moest vandaag aan de bak, want voor de 1e keer deze competitie had hij een tegenstander die minimaal even snel was!

Na de rust met Yaw op doel werd BFC verder onder druk gezet, dat resulteerde in 2 mooie doelpunten van Jens. Ons middenveld met o.a. Collin, Danny ontregelde de BFC aanvallen en ondersteunden de aanval met Ken, Menno en Lars. Kort voor tijd scoorde BFC de 1-4, waarna de prima fluitende scheidsrechter affloot en de kampioenschampagne in het bijzijn van de trouwe schare ouders ontkurkt kon worden.