U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Sporting Marti...

Sporting Martinus E5 - Argon E4

Argon E4 verliest net aan tegen Sporting Martinus E5 uit Amstelveen (4-3 ).

Zaterdagochtend , uitwedstrijd in Amstelveen tegen Sporting Martinus E5. Het was vroeg verzamelen voor de E4, ze moesten om 07:30 aanwezig zijn bij Argon. Mike was helaas nog steeds niet de oude en wij waren er dus weer niet bij.

Van horen zeggen was wel duidelijk dat het een hele spannende derby was om de koppositie in de poule te houden.
De wedstrijd werd in eerste instantie bepaald door Sporting Martinus en zette de E4 op een achterstand van (4-1).
Maar de E4 zijn echte tijgers en vechten ondanks de achterstand van (4-1) zich toch terug naar (4-3).
Tevens was er zeker de kans geweest om de score gelijk te maken, maar daar was de 2e helft net te kort voor.
Uit de woorden van Ruud: ”In totaliteit hebben we zelfs meer kansen gehad, ze waren erg goed, onze inzet was top, iedereen is trots op de spelers."

We staan nu 3e achter Pancratius en Sporting Martinus, op naar de volgende wedstrijd volgende week tegen Roda 23.

ABN+AMRO+Bank+N.V.Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtLabre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.