U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon E1 - Was...

Argon E1 - Wasmeer E1

Eindelijk kon er door het team na de sneeuw, vorst en regen weer eens lekker een potje gevoetbald worden. De wedstrijd werd begonnen met een andere opstelling. Mika en Tim stonden reserve. Stanley stond mid achter als laatste man .Fouad in de spits en Stan links achter. Er werd gelijk door beide teams goed druk gezet. Wasmeer is een sterke tegenstander die al gewend is om in deze klasse te spelen en daar ook bovenaan hebben gestaan het vorige seizoen. Zij maakten al snel de 0-1.Vlak daarna krijgen zij een kans en schieten tegen de paal. De bal kaatst terug naar de tegenspeler die hem het doel in schiet 0-2. Boaz en Fouad maken mooie acties, maar komen niet door de verdediging heen. Mats en Boaz worden gewisseld. Bij een aanval van Wasmeer blokt Jelle de bal en krijgen zij een corner. Deze corner komt door een kopbal naast het doel terecht. Er komt weer een kans, die Luciën goed uit het doel houdt. Stanley speelt naar Fouad die de bal verliest, er komt een vrije trap door Tim ,maar Wasmeer weet de kans niet te benutten. Fouad en Tim blijven doorgaan wat een corner wordt. Helaas maakt Mika een mooie kopbal, die over het doel heen gaat. Tim maakt een goed schot, maar de keeper weet hem uit het doel te weren. De aanvoeder van Wasmeer loopt vrij en benut gelijk zijn kans en maakt de 0-3. De wedstrijd wordt feller en er komt wat meer duw- en trekwerk. Hierdoor krijgt Stan een vrije trap onterecht tegen en maakt Wasmeer de 0-4.Wasmeer krijgt een corner die Tim goed weg kopt en vervolgt de rust.

De tweede helft staat iedereen weer op zijn eigen plek en staan Stanley en Boaz reserve. Jelle bouwt het spel mooi op naar Tim die weer naar Fouad schiet en er komt een aanval uit. Helaas gaat de bal naast het doel .Boaz komt erin en Fouad wordt gewisseld. Stan krijgt de kans een geweldig schot te maken (zou hij dat gezien hebben van AZ Altidore?) over de keeper heen die het doel ingaat, 1-4. Wasmeer gaat gelijk in de aanval en krijgt een vrije trap die ze op de lat schieten. Stanley komt erin en Mika gaat eruit. Argon wordt sterker en speelt nu meer op de juiste helft van het veld. Er is spanning door druk voor het doel van Wasmeer. Ze krijgen een kans en Stan schiet hem in het doel, jammer genoeg wordt hij afgekeurd omdat de scheidsrechter fluit voor een overtreding. Stanley speelt drie spelers voorbij en krijgt een kans op doel, maar schiet naast. Stanley wordt gelijk te grazen genomen en op zijn voet getrapt. Hij moet worden gewisseld door deze blessure en Fouad komt erin. Wasmeer is de weg een beetje kwijt en gaan verbaal zichzelf te buiten, waardoor Mats echt heel boos wordt en naar Ronald loopt om gewisseld te worden en Mika erin gaat. Stan maakt voor het doel een overtreding door een speler onderuit te halen. Dit werd een penalty die zij erin schoten 1-5.Ook het laatste doelpunt was voor Wasmeer, waardoor de eindstand op 1-6 kwam. Jammer maar de tweede helft hebben de mannen echt goed gespeeld.