U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Pancratius E6 ...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Pancratius E6 - Argon E4

E4 gelijkspel tegen Pancratius E6 (3-3)

De E4 van Argon verzamelt zaterdag 27 april om uit te spelen tegen Pancratius E6 uit Badhoevedorp. De aftrap was om 10:15 en starten met goede moed, alleen gelijk in de 3e minuut weet Pancratius te scoren en zetten de stand op 1-0. Pancratius heeft hiermee het vertrouwen hoog zitten en scoren kort daar op ook de 2-0.
Maar de E4 gaat steeds harder strijden en Stan neemt een corner, Stan geeft de bal voor, maar de bal gaat van het doel af waar Jesper loopt, die neemt de bal op zijn schoen en schiet met een mooi afstand schot de bal in het doel en zet de stand op 2-1. Stan krijgt een kans maar word weg gewerkt , daarop kans Oualit, maar deze word gehouden.
Voorzet van Joey op Stan maar die redt het niet om de bal bij de keeper te krijgen, Pancratius reageert hierop met een schot over het doel van Jesse. De E4 krijgt weer een kans net voor rust Oualit geeft de bal voor, maar Jesper krijgt hem niet op tijd voor zijn goede been.

We gaan de rust in met een 2-1 achterstand, dus dat word nog een helft hard werken.

De jongens van de E4 spelen goed samen en creëren kans op kans. Kans Stan gestopt, Corner Joey Stan kopt net naast. Joey en Stan weten een mooie aktie te maken en hiervan profiteert Julian en scoort de gelijkmaker 2-2.
Gelijk hierop reageert Pancratius met een uitbraak en zet de E4 wederom op achterstand 3-2. Door goed verdedigend werk van Jesper krijgt Pancratius niet de kans om uit te lopen. Julian probeert het nog eens met een schot op doel , maar deze mist de kracht.
Stan vangt de bal op en schiet weer naar Julian die dan toch de score weer gelijk weet te zetten 3-3. Het einde nadert en Jesper probeert nog een keer een afstandsschot, maar deze wordt gehouden.
De scheidsrechter fluit af en we gaan richting Mijdrecht met een mooi gelijkspel na hard werken.

Piton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenVenen+Into+BusinessHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.van+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Van+Zuylen

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\